Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii trăiesc din plin fiecare clipă. Sunt posibile și aventuri, și reveniri ale unor foști parteneri, și îndrăgostiri fulgerătoare.

Horoscopul săptămânii 23-29 octombrie pentru zodia Pești anunță posibile vești de departe sau călătorii în străinătate, dar și o posibilă aventură sau mai mult  dinamism în intimitatea cuplului.

Peștilor le place să călătorească, iar în această perioadă, astrele îi susțin pe nativii care doresc să viziteze alte țări sau să se stabilească în străinătate.

Iar intrarea Soarelui în Scorpion, în ziua de 23 octombrie aduce un plus de dinamism în casa Străinății din astrograma Peștilor. Acolo se află, din 10 octombrie, Marele Benefic Jupiter și, din 17 octombrie, planeta Comunicării și a Călătoriilor, Mercur.

Asta înseamnă că Peștii au „drum deschis”. Totuși, pentru că planeta Saturn se află în sectorul Carierei lor, nativii care doresc să lucreze în străinătate pot fi dezamăgiți de ofertele pe care le primesc sau se adaptează greu la noul loc de muncă.

O ofertă de muncă pe care ar trebui să o analizeze foarte bine pot primi Peștii în cursul zilei de marți, 24 octombrie.

Miercuri, 25 octombrie, dezamăgirea nativilor Pești poate fi legată de un prieten care nu le oferă ajutorul promis pentru rezolvarea unei probleme.

Joi, 26 octombrie, Peștii nu vor fi în formă și se vor mobiliza cu greu pentru a face față obligațiilor profesionale sau celor pe care le implică viața de familie.

Vineri, 27 octombrie, Peștii vor dori să refuze invitația la un eveniment care implică o serie de cheltuieli, nativii având, acum, nevoie de bani pentru proiectele personale. Ar fi bine să onoreze, totuși, invitația primită.

Weekend-ul 28-29 octombrie va fi plin de pasiune și senzualitate în cuplu, Peștii alegând să trăiască din plin fiecare clipă.

Dar sunt posibile și aventuri, sunt posibile și reveniri ale unor foști parteneri, dar și îndrăgostiri fulgerătoare și de scurtă durată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top