Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Racii singuri se îndrăgostesc, iar cei care au o relație își răsfață partenerul. Racii care au copii comunică excelent cu aceștia.

Horoscopul săptămânii 23-29 0ctombrie pentru zodia Rac anunță schimbări în plan sentimental și vești bune legate de copii.

Racii singuri au șanse mari să se îndrăgostească, iar cei care au o relație se vor avea parte de armonie și afecțiune.

Racii care au copii vor primi vești bune legate de succesul acestora, iar cei care își doresc să devină părinți vor avea motive de bucurie.

Favorizați de astre vor fi și Racii care lucrează în domenii ce le permit să își valorifice  creativitatea.

Toate aceste se datorează intrării Soarelui în Scorpion și în casa Iubirii din astrograma Racilor, în dimineața zilei de 23 octombrie, acolo unde se află, deja, Marele Benefic Jupiter și planeta Mercur.

Marți, 24 octombrie, va fi o zi norocoasă pentru Racii singuri, care își pot întâlni marea iubire fie în timpul unei călătorii în străinătate, fie prin intermediul rețelelor sociale și al internetului.

Miercuri, 25 octombrie, Racii vor aplana tensiunile dintre partenerul de viață și o rudă sau discuțiile din cuplu, pe marginea unei case ori a unei moșteniri.

Joi, 26 octombrie, va fi o zi perfectă pentru împăcare, pentru declarații și pentru o seară pasională în doi. Iar norocul nu îi va ocoli nici pe Racii singuri…

Vineri, 27 octombrie, Racii pot primi, în semn de împăcare, un cadou de la o rudă care le face o vizită-surpriză sau pot obține, pe cale legală, recunoașterea unui drept sau anularea unei decizii nedrepte.

În weekend-ul 28-29 octombrie, Racii își vor impresiona partenerul cu declarații și dovezi de iubire și, dacă au copii, vor comunica excelent cu aceștia și le vor câștiga încrederea, vorbind despre câte-n lună și în stele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top