Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii sunt apreciați și lăudați la serviciu și primesc responsabilități suplimentare. Deocamdată, însă, nu primesc și mai mulți bani.

Horoscopul săptămânii 23-29 0ctombrie pentru zodia Taur pune accent pe relațiile nativilor, atât în plan personal, cât și profesional.

În cuplu, comunicarea va juca un rol important, iar Taurii vor găsi cuvintele cele mai potrivite pentru a-și exprima sentimentele și pentru a-și impune, cu tact, punctul de vedere.

Taurii singuri vor simți lipsa unui partener de viață, iar cei care a o relație de mai mult timp se vor gândi serios la căsătorie.

În afaceri, vor negocia cu succes, vor demara sa consolida colaborări și vor da dovadă de spirit de echipă.

Toate acestea vor fi favorizate de intrarea Soarelui în zodia Scorpion și în casa Parteneriatelor din astrograma Taurilor, în dimineața zile de luni, 23 octombrie.

Aici se află, deja, Marele Benefic Jupiter (din 10 octombrie) și planeta Mercur (din 17 octombrie).

Ambiția Taurilor va fi la cote maxime pentru că din 22 octombrie, în casa Profesiei din astrogramă se află planeta Acțiunii, Marte.

Și tot aici se află și Venus, planeta care îi patronează pe Tauri și îi ajută să fie apreciați, ajutați și admirați la locul de muncă.

Cu toate acestea, Taurii care consideră că merită o mărire de salariu mai au de așteptat, iar dacă forțează nota și cer renegocierea salariului vor fi dezamăgiți, în special dacă vorbesc cu șefii lor în zilele de marți sau miercuri.

Nici ziua de joi, 26 octombrie, nu este mai norocoasă din acest punct de vedere, dar măcar le aduce noroc în plan personal, relația de cuplu fiind protejată de astre.

Protejate de astre sunt și afacerile Taurilor, care își pot găsi, în cursul zilei de joi noi asociați sau colaboratori.

Vineri, 27 octombrie, Taurii vor fi lăudați și, posibil, vor primi responsabilități suplimentare, dar, cel puțin pentru moment, nu vor primi și mai mulți bani.

În weekendul 28-29 octombrie, pentru Tauri, partenerul de viață și consolidarea relației de cuplu vor fi adevăratele priorități.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top