Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – CAPRICORN. Capricornii își transformă casa într-o oază de iubire și de pace.

Pentru Capricorni, Luna Nouă din data de 26 aprilie vine cu o nouă iubire, cu un nou început în relația actuală, cu nașterea unui copil sau cu o veste foarte bună legată de copiii nativilor. În plan profesional, Luna Nouă sprijină orice proiect care le permite Capricornilor să își pună în valoare creativitatea.

În prima parte a săptămânii, Venus, planeta Iubirii, îi ajută pe Capricorni să treacă mai ușor peste problemele de comunicare provocate de tranzitul retrograd al planetei Mercur și să păstreze o atmosferă calmă și armonioasă în familie.

La locul de muncă, aceeași planetă Venus atenuează tendința Capricornilor de a domina și de a-și impune punctul de vedere. Chiar dacă nu își schimbă opiniile în funcție de ceea ce spun colegii, Capricornii au măcar răbdare să îi asculte și să îi refuze în mod elegant.

Aflată în zodia Pești până vineri, planeta Venus le oferă Capricornilor numeroase ocazii de a „socializa”, dar și de a călători și de a negocia noi proiecte.

În ziua de vineri, 28 aprilie, Venus va intra în zodia Berbec, iar atenția Capricornilor se va concentra, până în iunie, pe viața de familie și pe tot ceea ce este legat de casă și cămin.

În această perioadă, Capricornii își transformă casa într-o „oază” de iubire și pace, iar relațiile cu rudele vor fi armonioase.

În plus, „Micul Benefic” din astrologie (planeta Venus) îi va ajuta pe Capricornii care doresc să își schimbe locuința să își cumpere „casa visurilor”, la un preț avantajos, iar celor  care vor să își reamenajeze casa le va da inspirație și talent de decorator pentru a alege cele mai interesante și mai bune soluții.

În această săptămână, însă, în zodia Berbec se află și Mercur retrograd, iar această prezență îi va ajuta pe Capricorni să valorifice o moștenire  sau să folosească în mod cât mai eficient resursele de care dispune  familia. Dar, dacă nativii doresc să vândă obiecte de valoare, clădiri sau terenuri, ar fi mai bine să aștepte până când Mercur va reveni la mersul direct (4 iunie).

Această săptămână se va încheia cu Soarele în zodia Gemeni, iar Capricornii vor petrece mai mult timp în mijlocul naturii, alături de cei dragi. Iar sănătatea  lor nu va avea decât de câștigat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top