Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – SĂGETĂTOR. Săgetătorii aplanează tensiunile din familie și „conflictele dintre generații”, la serviciu.

Săgetătorii încep săptămâna cu un eveniment de familie sau cu șansa oferită de astre de a anula tensiuni mai vechi existente între ei și rudele apropiate. Luni se formează un aspect favorabil între planetele Mercur și Saturn, prima aflându-se-se în sectorul Familiei din astrograma Săgetătorilor, iar a doua, chiar în zodia lor.

Cele două planete sunt retrograde, așa că anularea tensiunilor se va face prin discuții repetate, negocieri și soluții compromis, iar Săgetătorii trebuie să dea dovadă de înțelegere și răbdare.

Miercuri, 26 aprilie, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre profesie, Luna Nouă din zodia Taur aducându-le schimbări la locul de muncă sau chiar un job nou.

Această Lună Nouă poate însemna pentru Săgetători și schimbări în „rutina zilnică” și adoptarea unui stil de viață mai sănătos, în care efectele stress-ului și munca în exces să fie diminuate sau chiar anulate.

Munca în exces este caracteristică nativilor Săgetători care au o extraordinară putere de „regenerare” și o energie debordantă, care le permit să se implice în proiecte dificile și activități solicitante.

Dar prezența lui Saturn în zodia lor le cere să fie mai responsabili nu doar față de ceilalți (așa cum le impune Pluton aflat în zodia Capricorn),  ci și față de propria persoană. Iar ziua de 26 aprilie poate marca un început în acest sens.

Revenind la viața profesională a Săgetătorilor, trebuie subliniat și rolul pe care planeta Marte îl are  acum în „gestionarea” relațiilor acestor nativi cu ceilalți.

Din 21 martie, planeta Marte se află în zodia Gemeni și îi face pe Săgetători mai impulsivi, mai intoleranți și mai deciși să aibă ultimul cuvânt, chiar cu riscul de a pune sub semnul întrebării colaborări sau înțelegeri mai vechi.

Iar din 28 aprilie, când planeta Venus se va muta în „sectorul Iubirii” din astrograma lor, Săgetătorii, influențați de Marte, pot pune în pericol și relația de cuplu sau pot provoca tensiuni și probleme de comunicare cu copiii lor sau cu cu rude mai tinere.

„Conflictul dintre generații” se va acutiza, de altfel, și tot Săgetătorilor li se va cere să dea dovadă de responsabilitate și maturitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top