Connect with us
Horoscop săptămânal 18-24 septembrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR

Horoscop săptămânal 24-30 aprilie 2017 Oana Hanganu – VĂRSĂTOR. Vărsătorii vizitează locuri deosebite și întâlnesc oameni extraordinari.

Pentru Vărsători, prezența planetei Venus în zodia Pești înseamnă noroc de bani! Iar Venus va rămâne în Pești aproape toată săptămâna.

Vineri se va muta în zodia Berbec și, până în iunie, îi va ajuta pe Vărsători în negocierea și încheietea de contracte avantajoase, în comunicarea eficientă cu cei din jur, în călătorii și „construirea” de noi colaborări.

Prima zi a săptămânii poate veni, pentru Vărsători, cu o tranzacție sau cu o ofertă foarte bună, chiar dacă, deocamdată, planeta Afacerilor este „retrogradă”. Luni, între Mercur și Saturn se formează un aspect astral faborabil, care vizează „sectorul Comunicării și Contractelor”, dar și „sectorul Prietenilor și rețelelor profesionale” din astrograma Vărsătorilor. Acest aspect astral denumit „trigon” poate însemna pentru Vărsători, invitația de a face parte, oficial, dintr-o comunitate profesională de prestigiu sau de a lua parte la un eveniment.

Sau mai poate însemna o călătorie pe care Vărsătorii o fac împreună cu un prieten și care le îndreaptă pașii spre locuri speciale sau le facilitează întâlnirea cu oameni deosebiți.

Miercuri, 26 aprilie, Soarele și Luna se vor afla în zodia Taur și vor influența sectorul Familiei și Căminului din astrograma Vărsătorilor. Mai mult, în 26 aprilie va avea loc faza de Lună  Nouă în zodia Taur.

Pentru Vărsători, Luna Nouă va veni cu vești legate de succesul cuiva din familie, cu o realizare profesională a nativilor Vărsător care va avea impact pozitiv asupra resurselor familiei și a stilului de viață sau cu noutăți privind „structura” familiei (de exemplu, căsătoria unei rude sau nașterea unui copil).

Luna Nouă în zodia Taur poate însemna, pentru Vărsători, și mutarea într-o casă nouă sau cumpărarea unor obiecte, care pot schimba, în totalitate, valoarea sau design-ul locuinței.

Vineri, așa cum spuneam, Venus va intra în zodia Berbec și tot atunci, Luna va intra în zodia Gemeni. Astfel, vor fi „activate” sectorul Călătoriilor și sectorul Iubirii și al Copiilor din astrograma Vărsătorilor.

Iar asta înseamnă că Vărsătorii pot pleca într-o călătorie împreună cu persoana iubită și cu copiii. Și cum în duminică, 30 aprilie, Luna se va afla în zodia Rac, și Vărsătorii, la fel ca nativii altor zodii, vor dori să petreacă ziua în mijlocul familiei. La fel va fi și luni, de 1 Mai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top