Connect with us
Horoscop 7 septembrie 2017. Balanțele primesc o veste negativă

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Balanță  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Balanță  – Oana Hanganu. Balanțele sunt foarte orgolioase și critice, spre surprinderea colegilor și a prietenilor. Nimic nu le este pe plac!

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Balanță începe într-o notă optimistă.

Luni, 24 iulie, Luna și Marele Benefic Jupiter le ajută pe Balanțe să își facă noi prieteni, iar printre aceștia se poate afla și sufletul-pereche.

Marți, 25 iulie, Balanțele sunt foarte orgolioase  și își surprind colegii și prietenii cu noua atitudine. Mai mult, în a doua parte a zilei devin foarte critice și nimeni nu le este pe plac.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru nativii Balanță, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care  vor (re)descoperi că ‘Prietenii cei mai buni sunt cărțile”, vor onora mai puține invitații, iar în ceea ce privește viața personală, vor deveni mai discreți.

Vor prefera să își petreacă timpul citind, studiind, scriind și, în general, vor evita să își exprime opiniile, chiar și atunci când vor fi siguri că au dreptate.

Joi, însă, influențate de conjuncția dintre Soare și Marte, Balanțele vor avea spirit de inițiativă și vor încerca să își ducă la îndeplinire sarcinile primite, fără să ceară ajutorul colegilor. Deși se pot descurca singure, ar trebui să nu refuze munca în echipă.

Vineri, 28 iulie,  Balanțele care vor să înceapă o dietă sau să facă sport vor avea o voință de fier și nu vor renunța la planul de a trăi mai sănătos, oricât de greu le va fi la început.

Sâmbătă și duminică sunt zile perfecte pentru Balanțele îndrăgostite, care își doresc declarații și romantism.

De romantism pot avea parte și Balanțele singure, care ‘ies în lume”. Farmecul lor este irezistibil și ‘dragostea plutește în aer”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top