Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Fecioară  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Fecioară  – Oana Hanganu. Fecioarele se îndrăgostesc de un coleg sau de un partener de afaceri dar se ceartă cu rudele din cauza unei moșteniri.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Fecioară începe cu o avertizare privind posibile certuri în familie.

Acestea pot izbucni, luni, din cauza unei moșteniri sau din cauza unor cheltuieli necesare pentru renovarea sau întreținerea casei părintești.

Marți, 25 iulie, Fecioarele vor cheltui sume importante pentru a-și schimba look-ul sau stilul vestimentar, convinse fiind că imaginea poate fi factor important în succesul profesional.

Venus, planeta Frumuseții, se află în sectorul Carierei din astrograma lor și le mobilizează să facă astfel de schimbări.

În același timp, tranzitul lui Venus în sectorul Carierei din astrogramă le poate face pe Fecioare, în această perioadă, să se îndrăgostească de un coleg sau de un partener de afaceri.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru nativii Fecioară, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care le vor fi amplificate spiritul analitic, puterea de asimilare și de administrare a informațiilor, dar și spiritul critic.

În plus, prezența planetei Mercur în zodia lor le poate aduce succes în afaceri, reușite la examene, invitații le evenimente și călătorii.

Joi, 27 iulie, Luna aflată în zodia Fecioară va fi în cuadratură cu planeta Saturn, aflată în Săgetător și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Fecioarelor.

Acest aspect astrologic nu este favorabil investițiilor imobiliare sau schimbării de domiciliu.

Vineri, 28 iulie, Fecioarele pot primi ajutor financiar de la prieteni sau pot pune la cale o afacere.

În weekend, nativii Fecioară au noroc și pot primi o sumă de bani, pe care se vor grăbi să o cheltuiască: sâmbătă vor merge la cumpărături, iar duminică se vor distra în oraș împreună cu familia.

Share
Scris de
Catalin Nae

Acest site foloseste cookies.

Read More