Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Pești  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Pești  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Pești  – Oana Hanganu. Peștii au succes în afaceri: vând o casă ori un alt obiect de valoare cu un preț mult mai mare decât cel sperat.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Pești anunță oportunități profesionale, relații noi în afaceri și schimbări în plan sentimental.

Luni și marți, Peștii care își caută un job mai bun ar trebui să profite de conjunctura astrală favorabilă și să acționeze.

Acum trebuie să își depină C.V.-ul la firmele unde ar vrea să lucreze sau să dea sfoară în țară. S-ar putea ca un prieten să intervină pentru ei și lucrurile să evolueze, rapid, în favoarea lor.

Ziua de marți, 25 iulie, le poate aduce Peștilor și vești bune legate de sănătatea personală sau șansa de a întâlni un medic foarte bun.

Tot marți, Peștii care lucrează în domeniul sănătății sau al serviciilor sau în proiecte caritabile vor fi premiați de comunitatea profesională din care fac parte.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Pești, ziua de miercuri este începutul unei perioade excelente, cu noi colaborări, cu afaceri de succes și multe călătorii în interes profesional.

Joi, 27 iulie, Peștii vor fi nevoiți să își neglijeze obligațiile de serviciu pentru a fi alături de partenerul de viață la un eveniment de familie.

Zilele de vineri și sâmbătă le vor aduce Peștilor schimbări pozitive în viața sentimentală sau multă pasiune în relația de cuplu actuală.

Duminică, 30 iulie, Peștii care vor să vândă o casă ori un obiect valoros, moștenire de familie, pot încheia o tranzacție avantajoasă, primind un o sumă de bani mai mare decât cea anticipată.

Ultima zi din săptămână este favorabilă și restabilirii legăturii cu rudele, în cazul existenței unor conflicte mai vechi.

Astrele favorizează și vacanțele petrecute în casa părintească sau în locuri vizitate, cândva, de nativi, împreună cu părinții sau frații lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top