Connect with us
Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Vărsător  - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Vărsător  – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 24-30 iulie 2017 Vărsător  – Oana Hanganu. Vărsătorii se implică în rezolvarea problemelor cu care se confruntă copilul lor sau un prieten mai tânăr.

Horoscopul săptămânii 24-30 iulie pentru zodia Vărsător începe cu o zi norocoasă în plan sentimental.

Luni, 24 iulie, Luna și Jupiter le aduc Vărsătorilor șansa de a întâlni persoane speciale, care le pot deveni parteneri de afaceri sau le pot deschide multe uși în carieră.

Pentru cei singuri, astrele aduc, luni sau marți, șansa de a întâlni o mare iubire, în timpul vacanței sau al unei călătorii.  

Chiar dacă nu va fi o dragoste la prima vedere, va fi o relație serioasă, pe termen lung.

Dar zile norocoase în iubire vor mai fi, așa că Vărsătorii singuri care nu întâlnesc, acum, pe nimeni trebuie să rămână optimiști.

Horoscopul zilei de miercuri, 26 iulie, este dominat de intrarea planetei Mercur în Fecioară, zodia sa de domiciliu.

Pentru Vărsători, ziua de miercuri este începutul unei perioade în care vor primi bonusuri suplimentare la serviciu sau în care partenerul de viață va avea profit în afaceri sau va primi o mărire de salariu la actualul job.

Joi și vineri vor fi zile excelente din punct de vedere partenerial, așa că Vărsătorii vor avea succes în negocieri și în colaborări profesionale.

Aceste zile sunt favorabile și relației de cuplu, eventualele tensiuni fiind atenuate foarte ușor, iar proiectele comune având sorți de izbândă.

În weekend, Vărsătorii se vor implica în rezolvarea problemelor cu care se confruntă copilul lor sau un prieten mai tânăr.

Venus, planeta Iubirii, se află, încă, în zodia Gemeni și în casa Iubirii și a Copiilor din astrograma Vărsătorilor, iar relația nativilor cu proprii copii va fi plină de armonie.

1 Comment

1 Comment

  1. Oli

    2017-07-22T20:40:52+03:00 at 20:40

    Va.rog frumos.daca.puteti.faceti.horoscopul.varsator.pentru.luna august.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top