Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii încheie anul în mijlocul familiei. Cei singuri întâlnesc marea iubire prin intermediul prietenilor sau pe internet.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Pești anunță schimbări în plan sentimental. Pentru cei singuri, iubirea poate veni cu ajutorul prietenilor sau de pe internet.

Pentru Pești, intrarea planetei Venus în zodia Capricorn în prima zi de Crăciun anunță schimbări în cercul de prieteni, mai ales că în Capricorn se află, din 20 decembrie, și planeta Saturn.

Tot în Capricorn se află și Soarele (din 21 decembrie), dar și Pluton, planeta Transformărilor. Toate acestea pot anunța transformarea unei vechi prietenii într-o poveste de iubire sau întâlnirea sufletului-pereche prin intermediul unor prieteni sau colegi.

Tocmai de aceea, Peștii ar trebui să onoreze invitațiile primite și să nu stea în casă de Sărbători. Iar dacă stau acasă, măcar să fie activi pe rețelele de socializare! În preajma Anului Nou ar putea face cunoștință cu persoane interesante. Chiar cu viitorul partener.

Iar intrarea Lunii în casa Iubirii din astrograma Peștilor în noaptea de Revelion anunță un 2018 cu noroc în dragoste.

Dar, până în noaptea de Revelion, astrele vor fi de partea Peștilor care au nevoie de bani  (zilele de marți și miercuri fiind cele mai favorabile) sau trebuie să rezolve probleme de legate de acte și contracte sau să plece în călătorii (zilele cele mai favorabile vor fi joi și vineri).

În weekend, Luna va favoriza relațiile Peștilor cu rudele, iar din 1 ianuarie, partenerul de viață și copiii se vor bucura de întreaga atenție și de afecțiunea  acestora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top