Connect with us
Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii pot anula tensiunile din cuplu. De Anul Nou, au parte de multe cadouri și multă pasiune.

Horoscopul săptămânii 25-31 decembrie pentru zodia Scorpion anunță o foarte bună comunicare în cuplu, iar pentru nativii singuri, vești, declarații și dovezi de iubire.

Intrarea planetei Venus în zodia Capricorn în prima zi de Crăciun va atenua eventualele probleme din cuplu și va încuraja comunicarea sinceră și deschisă. Astfel, atmosfera din familie se va schimba în bine, iar vechile tensiuni vor fi date uitării

Aflată în Capricorn, Venus, planeta Iubirii, va acționa în sectorul Comunicării din astrograma Scorpionilor, nu doar de Sărbători, ci până la 19 ianuarie 2018, când se va muta în zodia Vărsător.

Pentru Scorpionii singuri, Venus în Capricorn poate aduce declarații de iubire, însoțite de dovezi, așa cum cere Saturn, „Profesorul zodiacului”, aflat în aceeași zodie.

Declarațiile de iubire pot veni de la un coleg de serviciu, în prima parte a săptămânii și îi vor lua prin surprindere pe nativi.

Mijlocul săptămânii va fi perfect pentru armonizarea relației de cuplu sau, după caz, pentru intrarea Scorpionilor în noi parteneriate de afaceri ori pentru întâlnirea unui viitor partener de viață.

În weekend, Luna va ajunge în casa Banilor altora din astrograma Scorpionilor, așa că sunt de așteptat bani și cadouri.

Dar Luna aflată în zodia Gemeni poate  impulsiona și planul senzual al relației de cuplu, așa că mulți Scorpioni vor avea parte de multă pasiune de Anul Nou!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top