Connect with us
Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016. Previziuni pentru toate zodiile. Care este zodia care o va duce cel mai bine in aceasta saptamana.

Știri

Horoscop saptamanal 25-31 iulie. Apar castiguri pentru Lei

BALANTA

In perioada urmatoare va trebui sa ai mare grija la stilul tau de viata. Sanatatea poate fi pusa la grea incercare din cauza lipsei somnului si a regimului alimentar nesanatos. Zile favorabile: marti si vineri.

SCORPION

Esti plin de draci inca de la inceputul saptamanii. Nemultumirile se vor acutiza cu fiecare zi care va trece si risti sa indepartezi oameni frumosi de langa tine. Zile favorabile: sambata si duminica.

SAGETATOR

Vei avea sentimente ceva mai bune fata de anumite persoane din familie cu care ori te-ai certat ori nu ai mai tinut legatura in ultima vreme. Sentimental, lucrurile iau un trend pozitiv. Zile favorabile: marti si duminica.

Citeste si: TOP 3 Cele mai materialiste zodii

CAPRICORN

Esti favorizat in Casa Calatoriilor, iar deplasarile pe care le vei face in zilele de joi si vineri s-ar putea sa fie cele mai profitabile din acest an. Asadar, zilele favorabile sunt joi si vineri.

VARSATOR

Ramai fara bani, insa nu prea iti pasa. Vei avea, totusi, nevoie de ei spre finalul saptamanii intrucat mai multi prieteni vor trage de tine sa ii urmezi in escapadele lor de vara. Vezi tu cum faci rost de resurse financiare! Zile favorabile: vineri si sambata.

PESTI

Redescoperi calitatile pe care ai vrea sa le aiba toti oamenii. Ai rabdare si nu trage concluzii pripite in legatura cu persoanele pe care le vei cunoaste. Aparantele chiar insala. Zile favorabile: marti, miercuri si duminica.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top