Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele primesc un ajutor neașteptat, de la un fost partener, pentru a-și rezolva problemele.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Balanță anunță schimbări în familie și,  și, pentru mulți nativi, o schimbare de casă.

Luni, 25 septembrie va fi o zi perfectă pentru călătorii, pentru întâlniri de afaceri, pentru negocieri și pentru semnarea de contracte avantajoase. Astfel, Balanțele au de câștigat chiar din prima zi a săptămânii.

Marți, 26 septembrie, talentul diplomatic nu le este de mare ajutor, așa că Balanțele trebuie să își amâne întâlnirile importante din agendă.

Miercuri, 27 august, Balanțele vor primi ajutor neașteptat, de la un fost partener, pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și va provoca o perioadă de  schimbări esențiale în sectorul Familiei și Casei  din astrograma Balanțelor.

Vineri, 29 septembrie, Balanțele  pot să înfrunte amintirea unor traume din cipilărie, să ierte și să meargă mai departe, în viață, cu sufletul senin. Iertarea este, în această perioadă, o formă de vindecare sufletească, emoțională pentru Balanțe.

Sâmbătă, 30 septembrie, Mercur va intra în zodia Balanță, sporind disponibilitatea Balanțelor de a discuta despre probleme din trecut, despre traume și suferințe dacă e cazul, tocmai pentru a înțelege totul și a ierta.

Tot sâmbătă, Luna va ajunge în zodia Vărsător care patronează casa Iubirii din astrograma Balanțelor.

Astfel, în weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, ajutate de puterea Lunii și de energia din casa Iubirii, Balanțele își pot înfrunta trecutul, pot înțelege și pot ierta, cu iubire.

În principal, atenția se va îndrepta spre relațiile cu părinții, iar iertarea va permite nativilor Balanță să nu repete în familia lor de acum, greșelile și tiparele comportamentale care le-au marcat copilăria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top