Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele acordă prea mult timp, prea multă energie și atenție celor dragi. Trebuie să își schimbe atitudinea!

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Fecioară anunță o avalanșă de emoții, frustrări și speranțe care tulbură apele în viața sentimentală a nativilor.

Luni, 25 septembrie, Fecioarele le oferă celor dragi prea mult timp, prea multă atenție, prea multă energie, în semn de iubire. Dar, cum răspunsul primit nu este cel așteptat, apar frustrările, tensiunile, reproșurile. Și nu e prima dată când se întâmplă așa!

Marți, 26 septembrie, Fecioarele pun piciorul în prag și încep să își schimbe atitudinea, bulversându-i pe cei din jur. Sunt primii pași spre o profundă transformare.

Miercuri, 27 septembrie, comunicarea în cuplu va rămâne centrată pe teme de interes major, privind banii familiei, cumpărăturile sau alte lucrări necesare în casă.

Joi, 27 septembrie, planeta Pluton revine la mersul normal în zodia Capricorn și în sectorul Iubirii și Copiilor din astrograma Fecioarelor.

Fiecare nativ Fecioară ar trebui să înțeleagă  că trebuie să se iubească mai mult pe sine, înainte de a iubi pe alții și că trebuie să renunțe la obiceiul de a face sacrificii doar pentru ca altora  să le fie bine

Vineri, 29 septembrie, Fecioarele se vor simți excelent redescoperindu-și creativitatea și punând-o în valoare în proiecte profesionale sau, de ce nu,  în schimbarea look-ului sau a stilului vestimentar. Astfel de schimbări vor aduce optimism și încredere în forțele proprii.

Sâmbătă, planeta Mercur va intra în casa Banilor din astrograma Fecioarelor. Mercur este aliatul lor pentru că le patronează semnul zodiacal. Și tot sâmbătă, Luna va intra în casa Profesiei din astrograma lor.

Tocmai de aceea, weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie poate fi unul deosebit de important pentru Fecioarele care vor să își schimbe viața. Acum cele curajoase pot lua decizii dastice, cum ar fi renunțarea la un job fără perspective și  transformarea unui hobby într-o afacere.

Iar afacerea discutata în weekend va avea succes pentru că, atunci, Fecioarele vor avea în zodia lor planetele Marte (planeta Acțiunii și a lucrurilor făcute cu pasiune) și Venus (unul dintre cei doi „benefici” din astrologie, alături de Jupiter, numiți așa pentru că aduc șanse și noroc).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top