Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Leu – Oana Hanganu. Leii acordă mare atenție sănătății și stilului de viață. Sub îndrumarea specialiștilor, pot face schimbări necesare.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Leu anunță o mai mare atenție acordată sănătății și o schimbare necesară a stilului de viață

Luni, 25 septembrie, Leii au parte de declarații de dragoste, dar și de posibile solicitări financiare venite din partea persoanei iubite sau a copiilor. Fiecare va dori câte ceva și nu va fi vorba de fleacuri.

Dar, cum nu toți Leii au un sac de bani fără fund, nu sunt excluse nemulțumirile sau reproșurile reciproce, ulterioare. Și, risc de ceartă din cauza banilor este în cursul zilei de marți, 26 septembrie.

Miercuri, 27 septembrie, tensiunile și vorbele grele vor fi date uitării, mai ales că „ramura de măslin” va fi însoțită de un cadou surpriză dau de o călătorie de împăcare.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în casa Sănătății și Profesiei din astrograma zodiei Leu.

Pentru Lei, Pluton în mers direct va aduce vindecarea după o suferință fizică sau vindecarea de sentimente și regrete sau frustrări legate de o relație   toxică.

Vineri, 29 septembrie, Leii ar putea cheltui o importantă sumă  de bani  pentru efectuarea unor investigații medicale sau pentru constații la un nutriționist ori pentru achiziționarea unui abonament la o sală de sport.

Sâmbătă, planeta Mercur ajunge în casa comunicării, afacerilor și călătoriilor din astrograma Leilor.

Astfel, în weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, Leii vor ieși în lume  și se vor afla în centru atenției, indiferent dacă  vor merge la evenimente profesionale sau la petreceri cu prietenii.

În cuplu va domni armonia, iar tachinările reciproce vor aduce un pic de sare și piper în relație.

Tot sâmbătă, Luna va intra în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Leilor. Asta înseamnă că și Leii singuri pot avea noroc în plan sentimental.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top