Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Rac – Oana Hanganu. Racii au puterea de a-și recunoaște greșelile față de partener și își dovedesc, prin fapte, sentimentele.

Horoscopul  săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Rac anunță schimbarea atitudinii nativilor față de partenerul de viață sau față de colaboratorii apropiați.

Luni, 25 septembrie, succesul profesional al Racilor este motiv de sărbătoare în familie, mai ales că, pentru acest succes, nativii au muncit mult și au avut de depășit tot felul de piedici.

Marți, 26 septembrie, Racii vor ști să îi pună la punct, rapid, pe colegii care se „îndeletnicesc” cu bârfe și zvonuri la adresa lor.

Miercuri, 27 septembrie, Racii care susțin un examen vor primi note maxime, iar cei care negociază un contract de muncă vor obține salariul dorit. Cei care au, deja un job, vor fi lăudați de către șefi în fața întregii echipe.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni în zodia Capricorn și va declanșa transformări profunde în relația de cuplu sau în relațiile de colaborare ale nativilor Rac.

Mulți Raci vor avea acum puterea de a-și recunoaște greselile față de persoana iubită și, chiar dacă nu își vor cere iertare, își vor schimba atitudinea și își vor dovedi, prin fapte, sentimentele.

Vineri, 29 septembrie, Racii își vor evalua parteneriatele profesionale și vor lua în calcul ieșirea din cele în care nu se simt apreciați cu adevărat.

În weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, Racii își vor îndrepta atenția spre familie și nu vor ezita să întrerupă orice legătură cu rudele care au fost incorecte și i-au dezamăgit.

Dar, respectul față de cei care i-au ajutat pe Raci de-a lungul timpului se va amplifica, la fel ca și dorința de a-i răsplăti pentru binele făcut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top