Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii devin mai responsabili în administrarea bugetului familiei și își caută surse suplimentare de venit.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări importante în relația nativilor cu banii.

Luni, 25 septembrie, Săgetătorii vor refuza invitația la un eveniment organizat de un bun prieten pentru a nu rata o oportunitate profesională  sau întâlnirea cu o persoană importantă.

Marți, 26 septembrie, pot veni și surprizele: Săgetătorii află că oportunitatea respectivă nu este chiar atât de minunată și nici nu e sigură, sau că persoana cu care s-au întâlnit, a devenit, brusc, prea ocupat ca să mai răspundă la telefon.

Miercuri, 27 septembrie, Luna aflată în zodia Săgetător îi ajută pe nativi să își consolideze relațiile cu colegii actuali și să se concentreze pe proiectele în curs. Visarea și speranțele iau o pauză.

Joi, 28 septembrie, Pluton revine la mersul direct în zodia Capricorn și în casa Banilor din astrograma Săgetătorilor.

Pluton le cere nativilor să își analizeze obiceiurile legate de bani, să renunțe la cheltuieli nejustificate și, dacă e nevoie, să își caute un job mai bine plătit, pentru a le asigura celor din familie tot ce au nevoie.

Vineri, 29 septembrie, Săgetătorii vor fi premiați la serviciu și astfel, îi vor putea răsfăța pe cei dragi.

Sâmbătă, Mercur va ajunge în casa Carierei Capricornilor, așa că weekend-ul 30 septemnrie-1 octombrie va veni cu vești bune în plan profesional, iar acestea vor fi motive de sărbătoare în familie

Cum și Luna se va muta în casa Comunicării și a scurtelor călătorii,se poate spune că Săgetătorii vor pleca la drum sau se vor relaxa în confortul de acasă,vorbind ore în șir la telefon sau comunicând pe internet cu cât mai mulți prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top