Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii vor să plece în străinătate, dar partenerul de viață nu este de acord. Subiectul trebuie închis, deocamdată.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Taur anunță călătorii în străinătate sau un interes accentuat pentru studii și evoluție spirituală.

Luni, 25 septembrie, va fi o zi norocoasă, din punct de vedere financiar: pentru Tauri, se anunță o primă sau o promovare la serviciu.

Marți, 26 septembrie, banii pot provoca tensiuni în cuplu. De fapt, nu banii, ci dorința Taurilor de a decide, singuri, lista de cumpărături și prioritățile familiei.

Miercuri, 27 septembrie, Taurii pot obține ceea ce își doresc prin negocieri, dacă acestea au loc în a doua parte a zilei.  

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn, dinamizând casa Străinătății din astrograma zodiei Taur.

Pentru nativii Taur, urmează o perioadă în care călătoriile în străinătate sau întâlnirile cu persoane din alte țări pot aduce schimbări profunde în viață.

Interesul pentru un job în străinătate îi va mobiliza pe mulți Tauri să înceapă demersuri concrete în acest sens chiar de vineri, 29 septembrie.

Dar, în weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie, acest interes pentru un job în străinătate poate provoca disensiuni în familie, partenerul de viață nefiind deloc încântat de această perspectivă.

Taurii sunt sfătuiți să pregătească o listă cât mai impresionantă de argumente pentru a-și convinge familia sau, și mai bine, să amâne discuțiile pe teme sensibile până în a doua parte a săptămânii următoare.

Pentru Taurii care nu sunt interesați nici de job-uri, nici de călătorii în alte țări, Pluton va intensifica dorința de a studia, de a învăța o limbă străină sau de a-și îmbunătăți relația cu rudele sau cu prietenii care locuiesc în alte țări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top