Connect with us
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 25 septembrie – 1 octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii sunt sprijiniți, într-un context profesional, de o persoană cu care s-au certat  în trecut.

Horoscopul săptămânii 25 septembrie-1 octombrie pentru zodia Vărsător anunță o posibilă plecare în străinătate, în interes profesional, dar și nevoia  de a face pace cu oameni din trecut.

Luni, 25 septembrie, invitația unui prieten din străinătate le înseninează ziua, chiar dacă ea se referă la petrecerea de Craciun și mai este ceva timp până stunci.

Marți, 26 septembrie, Vărsătorii primesc cu întârziere banii împrumutați unui prieten, dar înțelegători cum sunt, nu fac reproșuri nimănui.

Miercuri, 27 septembrie, Vărsătorii iau parte la un eveniment profesional la care sunt prezenți și persoane din străinătate și nu vor rata ocazia de  a-și antenele și de a afla informații utile despre viitoare cursuri, seminarii și oportunități de a călători.

Joi, 28 septembrie, planeta Pluton va reveni la mersul direct în zodia Capricorn și în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor.

Pluton le cere Vărsătorilor să se împace cu oameni din trecutul lor și să se vindece de ranchiună.

Vineri, 28 septembrie, Vărsătorii vor fi sprijiniți, într-un context profesional, de o persoană cu care s-au certat puternic în trecut. Această surprizăîi poate motiva pe Vărsători să facă primul pas spre împăcareaa cu alte persoane.

Sâmbătă, planeta Mercur ajunge în zodiaBalanță și în casa Străinătății din astrograma Vărsătorilor. Iar acolo se află și Soarele, dar și Marele Benefic Jupiter.

Weekend-ul 30 septembrie-1 octombrie devine, astfel, o perioadă norocoasă pentru Vărsătorii care vor să călătorească sau să muncească în străinătate.

Jupiter mai rămâne în casa Străinătății doar până în 10 octombrie, așa că Vărsătorii trebuie să vâneze oportunitățile care îi interesează.

1 Comment

1 Comment

  1. trif ilita zoita

    2017-09-23T17:24:00+03:00 at 17:24

    buna ziua
    ami place horoscopul pe care il descrieti eu sant varsator 1960 ..02 ..februarie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top