Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Fecioară 26 februarie - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Fecioarele exagerează cu cheltuielile pentru că vor să arate perfect sau să fie gazde perfecte.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru Fecioare este dominat de întoarcerea planetei Mercur în casa trecutului din astrogramă, în seara zilei de joi.

Dar, până atunci, luni, 28 august, Fecioarele vor renegocia un contract sau vor relua un proiect, iar marți se vor ocupa de aprovizionare, curățenie sau alte chestiuni administrative și gospodărești.

Miercuri, 30 august, va fi o zi potrivită pentru o reuniune de familie, iar Fecioarele vor fi gazde perfecte și nu vor scăpa din vedere niciun detaliu.

Joi, 31 august, planeta care le guvernează , Mercur, va ajunge în zodia Leu, favorizând reluarea legăturilor cu persoane din trecut sau revizuirea unor proiecte.

Ziua de vineri, 1 septembrie, le va aduce Fecioarelor noroc în iubire și armonie în cuplu, iar celor singure, șansa de a întâlni pe cineva special.

Sâmbătă, 2 septembrie, va fi, de asemenea, o zi norocoasă pentru Fecioare. Acestea trebuie să onoreze invitațiile primite pentru că, astfel, își vor face noi prieteni.

Duminică, 3 septembrie, Fecioarele care vor merge la cumpărături vor exagera cu cheltuielile, pentru că vor să arate perfect sau să fie gazde perfecte.

Tot duminică, nativii Fecioară se pot împăca, după mai multe tatonări, cu un fost partener.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top