Connect with us
Horoscop săptămânal Oana Hanganu Leu 26 - 04 martie 2018

Știri

Horoscop săptămânal 28 august – 3 septembrie 2017 Leu – Oana Hanganu

Leii au chef de vorbă, dar n-au chef să îi asculte pe alții. Monologul lor îi enervează chiar și pe prieteni.

Horoscopul săptămânii 28 august-3 septembrie pentru Lei este dominat de revenirea planetei Mercur în zodia lor, în seara zilei de miercuri.

Până atunci, cu planeta Iubirii chiar în semnul lor zodiacal, Leii se vor bucura, luni, de sprijinul celor din jur, în orice demers.

Marți, 29 august, va fi o zi perfectă pentru Leii care își doresc să devină părinți și pentru cei care sunt implicați în proiecte destinate copiilor.

Miercuri, 30 august, Leilor singuri le surâde norocul în dragoste, iar cei care au o relație „cu vechime” se vor gândi serios la căsătorie.

Miercuri, 31 august, Mercur retrograd va ajunge, din nou, în zodia Leu, aducându-le, nativilor, succes în proiectele aflate, deja, în derulare.

Joi, 1 septembrie, Leii își vor restabili prioritățile. Cei mai mulți dintre ei vor începe să acorde o mai mare atenție vieții personale.

Vineri, 1 septembrie, Leii care susțin un examen sau un interviu vor fi foarte apreciați, în ciuda emoțiilor, pe care vor ști să le ascundă foarte bine.

Sâmbătă, 2 septembrie, Leii vor fi în centrul atenției, iar partenerul de viață va fi mândru că le este alături.

Duminică, 3 septembrie, Leii vor fi, din nou, în vervă și vor avea chef de vorbă. Din păcate, nu vor avea și chef să îi asculte pe alții, iar monologul lor i-ar putea deranja chiar și pe prieteni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top