Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile!

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile!

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Urmează o perioadă cu oportunități pentru toate zodiile. Important este să luăm deciziile cele mai bune și să acționăm la momentul potrivit!

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 este marcat de două evenimente principale care vor influența toate zodiile:

· 29 mai: Luna Plină în zodia Săgetător

· 30 mai: intrarea planetei Mercur în zodia Gemeni.

Un rol important vor avea și aspectele favorabile pe care planeta Venus le va forma cu Jupiter și Neptun, în primele zile din iunie. În armonie vor fi și planetele Mercur și Marte, așa că săptămâna va veni cu oportunități pentru toate zodiile. Important este să luăm cele mai bune decizii și să acționăm la momentul potrivit.

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie 2018 Oana Hanganu. Află cum va fi săptămâna pentru tine! Citește previziunile complete!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii fac rost de banii necesari pentru a pleca în vacanța visată. Unii pot avea chiar șansa de a câștiga un premiu care să le acopere cheltuielile de călătorie.

Taurii se bucură de bani în cont și pasiune în cuplu. Cei singuri au parte de tentații sentimentale, iar o aventură se poate transforma, în timp, în ”ceva serios”.

Gemenii nu-și refuză (aproape) nimic. Resursele financiare nu le lipsesc nici pentru ”răsfățul personal”, dar nici pentru proiectele profesionale. În plan relațional au parte de schimbări pozitive.

Racii achită o datorie sau primesc banii cuveniți pentru o activitate din trecut. În dragoste, șansa le surâde din plin. În carieră, mulți nativi sunt ajutați de persoana iubită.

Leii au motive de mulțumire și împlinire în plan sentimental. Perioada este excelentă și pentru nativii care își doresc să devină părinți. În afaceri, Leii pot lega adevărate prietenii.

Fecioarele semnează un contract avantajos, își lansează propria afacere sau sunt promovate la actualul job, dar familia rămâne prioritatea lor. Perioada este favorabilă și pentru cei care vor să se căsătorească.

Balanțele pleacă în călătorie împreună cu partenerul și copiii. Balanțele singure își pot întâlni marea dragoste în această perioadă. Profesional, au succes în negocieri și obțin mai mulți bani.

Scorpionii nu duc lipsă de bani, dar trebuie să își gestioneze cu atenție resursele. Părinții sau alte rude foarte apropiate pot avea nevoie de sprijin financiar din partea lor.

Săgetătorii își cumpără o casă, primesc o moștenire sau iau un credit pentru a-și amenaja locuința ori pentru un eveniment de familie. În relații, încearcă să își impună punctul de vedere.

Capricornii sunt foarte apreciați, iar relația cu șefii și colegii este excelentă. În cuplu, comunicarea și sensibilitatea aduc armonie. Capricornii care călătoresc în interes de afaceri se pot îndrăgosti.

Vărsătorii își fac ordine în cercul de prieteni. Cei care își doresc un loc de muncă mai bun sunt ajutați de astre, dar li se recomandă să aibă așteptări realiste.

Peștii trebuie să aleagă între mai multe oferte de colaborare. Cei nemulțumiți de viața lor profesională iau în calcul schimbări majore, cum ar fi alegerea unui nou domeniu de activitate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top