Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Capricorn. Capricornii sunt foarte apreciați, iar relația cu șefii și colegii este excelentă. În cuplu, comunicarea și sensibilitatea aduc armonie. Capricornii care călătoresc în interes de afaceri se pot îndrăgosti.

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 pentru zodia Capricorn anunță succes în plan profesional și relații foarte bune cu colegii, dar și călătorii în interes de afaceri.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Toate acestea vor fi favorizate de intrarea planetei Mercur în zodia Gemeni și în sectorul Profesiei din astrograma Capricornilor, în ziua de 30 mai.

Dar, în 29 mai, va fi Lună Plină în zodia Săgetător și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Capricornilor. Luna Plină va accentua sensibilitatea nativilor, care vor fi copleșiți de amintiri, își vor analiza viața și mulți dintre ei vor avea regrete sau nostalgii sau vor încerca să refacă legătura cu cineva din trecut.

Intrarea lui Mercur în zodia Gemeni va îndrepta atenția Capricornilor spre viața profesională și unii nativi vor dori să obțină un job mai bun sau vor negocia o promovare sau o mărire de salariu.

Veștile bune în plan profesional și financiar vor veni chiar în prima zi de iunie, când planetele Mercur și Marte vor fi în armonie și vor influența în mod pozitiv tocmai ”casa Banilor” și ”casa Profesiei” din astrograma Capricornilor.

În aceeași zi, în armonie vor fi și planetele Venus și Jupiter. Această armonie ar putea însemna sprijin financiar din partea prietenilor sau un premiu obținut de nativi pentru rolul lor în cercul profesional din care fac parte.

În weekend, Micul Benefic Venus va fi în armonie și cu planeta Neptun, iar pentru Capricorni, această armonie va însemna comunicare excelentă cu partenerul de viață, succes în negocieri sau colaborare armonioasă în afaceri. De asemenea, armonia amintită poate aduce și ”oportunități sentimentale” pentru nativii singuri care călătoresc în interes de afaceri.

Săptămâna se va încheia cu un alt aspect armonios, de data aceasta între Lună și planeta Mercur, iar acest aspect își va produce efectele în special în următoarea săptămână. Pentru Capricorni, anunță venituri suplimentare, un job mai bine plătit sau proiecte personale profitabile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top