Connect with us
Horoscop săptămânal 28 mai - 3 iunie Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 28 mai – 3 iunie Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii își cumpără o casă, primesc o moștenire sau iau un credit pentru a-și amenaja locuința ori pentru un eveniment de familie. În relații, încearcă să își impună punctul de vedere.

Horoscopul săptămânii 28 mai-3 iunie 2018 pentru zodia Săgetător anunță o perioadă de schimbări importante în plan personal și o atenție deosebită acordată de nativi partenerului de viață.

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Luna Plină din data de 29 mai va avea loc în zodia Săgetător și îi va motiva pe nativi să își schimbe viața, să își exprime dorințele și să își apere opiniile.

În această perioadă importantă va fi și influența lui Marte, planeta Războiului, dar și a Acțiunii și pasiunii. Marte, aflat, deja, în sectorul Comunicării din astrograma lor, va accentua dorința Săgetătorilor de ”a se face auziți” și, în cazul unora dintre nativi, de dorința de a-și impune punctul de vedere.

În ziua de miercuri, 30 mai, planeta Mercur va intra în zodia Gemeni și în sectorul Mariajului, dar și al parteneriatelor profesionale. Mercur în Gemeni va accentua cheful de vorbă, dar și cheful de călătorii și dorința de afaceri.

Vineri, 1 iunie, Săgetătorii vor putea semna un contract de credit sau vor găsi finanțarea necesară pentru un proiect personal, iar în relațiile sentimentale, prioritare vor fi pasiunea și dorința de intimitate.

Ziua va fi foarte bună și pentru nativii singuri pentru că vor atrage atenția unei persoane interesante, iar unii dintre ei vor putea provoca adevărate pasiuni. Toate acestea vor fi ”aduse” de aspectele armonioase formate de planetele Mercur și Marte, respectiv Venus și Neptun.

În weekend, planeta Venus va fi în armonie și cu Neptun, aflat în zodia Pești. În cazul Săgetătorilor, acest aspect va influența ”casa Banilor altora” și sectorul Casei și familiei din astrogramă, așa că nu este exclus ca unii nativi să primească un dar valoros de la părinți sau o moștenire.

 Aspectul amintit poate însemna și un premiu ”în bani” care să acopere cheltuielile necesare pentru cumpărarea unei case  ori pentru amenajarea locuinței sau pentru organizarea unui eveniment de familie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top