Connect with us
Ce aduce saptamana 29 august-4 septembrie 2016 pentru fiecare zodie.

Știri

Horoscop saptamanal 29 august-4 septembrie 2016: Ce efecte are Luna Noua pentru fiecare zodie

Fecioara

Luna Noua de joi iti aduce carisma si optimism si vei avea de castigat, mai ales daca lucrezi cu oamenii. Vei avea capacitate mare de convingere si poti chiar sa inchei niste contracte avantajoase. Zile benefice: 31 si 2.

Balanta

Luni si marti sunt zile favorabile in care poti incheia fie o afacere avantajoasa, fie vei fi rasplatit pentru daruirea ta la locul de munca. In ceea ce privesc relatiile cu ceilalti, saptamana aceasta poti intalni persoane de incredere. Zile benefice: 30 si 31.

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici pentru saptamana 29 august-4 septembrie 2016

Scorpion

Apar in jurul tau, in aceasta saptamana, persoane noi, muncitoare, de la care ai ce sa inveti. Cat priveste sanatatea, spre sfarsitul saptamanii nu vei fi deloc in apele tale. Poate este timpul pentru un control de rutina. Zile benefice: 29 si 30.

Sagetator

Luna Noua de joi are loc chiar in casa carierei tale. Si poate fi vorba fie de o dorinta de a schimba locul de munca, fie vei fi promovat pentru rezultatele tale exceptionale. Zile benefice: 3 si 4.

Capricorn

Luna Noua de joi indica faptul ca te pregatesti de o calatorie. Poate fi vorba de o vacanta planuita sau de o deplasare in interes de serviciu. Saptamana aceasta vei primi o vizita neasteptata. Zile benefice: 29 si 3.

Varsator

Datorita Lunii Noi de joi, viata ta amoroasa se poate imbunatati. Poate daca ai trata cu mai multa seriozitate relatiile intime cu persoana iubita, tensiunile dintre voi s-ar reduce considerabil. Zile benefice: 1 si 4.

Pesti

Incearca sa iesi din zona de confort si sa accepti sa folosesti aceleasi reguli ca si colegii tai. Implica-te mai mult daca iti doresti atat de mult sa avansezi. Zile benefice: 3.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top