Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Fecioară.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Fecioară – Oana Hanganu

Fecioarele trebuie să nu vorbească la serviciu despre viața personală. Indiscreția le poate costa mai târziu.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Fecioară anunță o perioadă foarte bună pentru rezolvarea restanțelor și pentru pregătirea viitoarelor proiecte.

Chiar de luni, Fecioarele vor putea discuta cu persoana iubită despre eventualele probleme care există în cuplu, în special dacă acestea au legătura cu prietenii partenerului de viață sau cu obiectivele profesionale ale acestuia.

Miercuri, 31 ianuarie, va avea loc Luna Albastră în zodia Leu, însoțită de eclipsa totală de Lună. Pentru Fecioare, va fi un moment în care pot afla adevăruri ce le vor lua prin surprindere, despre persoane foarte apropiate.

Sau vor fi tentate să „își pună sufletul pe masă”, caz în care e bine să își aleagă cu grijă confidenții. Pe cât posibil, ar trebui să reziste tentației de a vorbi despre viața personală cu colegii.

Această tentație va fi mai puternică în următoarele săptămâni pentru că din 31 ianuarie, planeta Comunicării, Mercur, se va afla Vărsător și casa Profesiei din astrograma lor. Iar Mercur este planeta care patronează semnul Fecioarei.

Pe de o parte, acest aspect va îmbunătăți relația cu șefii și colegii, dar, pe de alta, va aduce și riscul unor indiscreții pe care Fecioarele ar putea să le regrete ulterior.

În prima zi de februarie, Luna va intra în zodia Fecioarei, accentuând spiritul critic al nativilor și crescând (în special vineri) riscul unor tensiuni în cuplu sau în relațiile acestora cu cei din jur.

Sâmbătă, 3 februarie, va fi o zi bună pentru călătorii sau pentru onorarea unor invitații la diferite evenimente, iar duminică, o zi foarte bună pentru suplimentarea bugetului familiei prin găsirea unui job part time

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top