Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Gemeni - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Gemeni – Oana Hanganu. Gemenii își pot schimba viața cu ajutorul unor persoane întâlnite în intr-o călătorie sau la un eveniment.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie-4 februarie pentru Gemeni anunță călătorii sau întâlniri cu persoane care le pot schimba viața.

Intrarea planetei Mercur în zodia Vărsător, în data de 31  ianuarie le va aduce Gemenilor mai multe oportunități de a călători în străinătate.

Favorizate de astre vor fi și călătoriile scurte, negocierile sau întâlnirile și evenimentele. Luna Albastră din data de 31 ianuarie va avea loc în sectorul Comunicării din astrograma lor.

Din acest motiv, s-ar putea ca întâlnirea cu anumite persoane, participarea la anumite evenimente sau efectuarea unei călătorii să schimbe în totalitate viața nativilor.

Banii necesari nu le vor lipsi, cu atât mai mult cu cât interesul Gemenilor va fi îndreptat spre găsirea unor surse de venit chiar din primele zile ale săptămânii.

Atunci, Luna se va afla în casa Banilor din astrograma lor, iar aspectele armonioase formate cu Neptun și Jupiter anunță obținerea de câștiguri din muncă proprie.

În prima zi din februarie, Gemenii se vor distra sau vor călători alături de prieteni, spre nemulțumirea partenerului de viață. Reproșurile vor apărea vineri dar, cu tact, ele vor putea fi stinse în weekend.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top