Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Leu - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Leu – Oana Hanganu. Leii pot face  schimbările pe care le visează de mult timp. Acum trebuie să asculte ce le spune inima.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Leu anunță schimbări importante în plan personal. Leii trebuie să țină cont de „glasul inimii”.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie, care va avea loc în zodia lor, îi îndeamnă pe Lei să își „construiască”  viața pe care și-o doresc cu adevărat și să renunțe la persoane, situații, relații dau ambiții care nu le (mai) sunt de folos.

Eclipsa de Lună din aceeași zi va accentua nevoia de „eliberare” de constrângeri sau trecut și îi va ajuta pe nativi să se concentreze pe adevăratele lor dorințe, aptitudini, talente și experiențe, pentru a le pune în valoare.

Tot în 31 ianuarie, planeta Comunicării, Mercur, va intra în zodia Vărsător și în casa Parteneriatelor din astrograma Leilor. Aceștia vor fi și mai convingători în relațiile profesionale, atrăgându-și protectori, susținători și colaboratori.

Aflat în Vărsător, Mercur va favoriza și comunicarea în cuplu, mai ales că tot în Vărsător se va afla și Venus, planeta Iubirii.

Astfel, după un început de săptămână în care Leii nu vor fi în formă maximă și se vor mobiliza mai greu decât de obicei, vor urma câteva zile „de foc”.

Vineri, 2 februarie, va fi o zi bună pentru obținerea unui job mai bine plătit, iar sâmbătă, o zi favorabila comunicării în cuplu și relaxării în doi.

Duminică, 4 februarie, s-ar putea ca părinții nativilor Leu să nu fie de acord cu unele decizii ale acestora în materie de afaceri. În cazul Leilor îndrăgostiți de curând, s-ar putea ca familia să nu fie prea încântată de cel/cea care le-a „furat inima”.

1 Comment

1 Comment

  1. Gheorghe Popescu

    2018-01-28T17:04:13+02:00 at 17:04

    Pagina uimitoare cuprinzatoare de stiri si alte comunicari Multumesc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top