Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Rac - Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Rac – Oana Hanganu. Racii trec printr-o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar. Trebuie doar să valorifice oportunitățile.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Rac anunță o perioadă excelentă din punct de vedere financiar.

Luna Albastră din data de 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și în casa Banilor din astrograma generală a  Racilor.

Mai mult, tot în data de 31 ianuarie, planeta Comunicării și Afacerilor, Mercur, va intra în Vărsător și în casa Banilor altora din astrograma Racilor.

Va urma, așadar, o perioadă în care nativii Rac vor câștiga mai mulți bani din munca proprie dar vor avea și avantaje prin intermediul altora.

Racii vor începe săptămâna cu Luna în zodia lor. Aceasta va fi în armonie cu Jupiter, aflat în casa Iubirii, deci nici cu dragostea nu vor sta rău deloc.

În plan profesional, marți, 30 ianuarie, trebuie să nu le dea șefilor motive de nemulțumire pentru a nu se trezi cu surprize neplăcute.

În a doua parte a săptămânii trebuie să își atenueze tendința de a cheltui exagerat, iar la serviciu, să nu se lase atrași în comentarii, critici și bârfe.

Sâmbătă, 3 februarie, Racii care, din motive financiare, au amânat rezolvarea unei probleme de sănătate vor avea, în sfârșit, resursele necesare.

Duminică, 4 februarie, partenerul de viață ar putea deveni „sposorul” unui proiect profesional al Racilor sau un adevărat Moș Crăciun pentru aceștia, chiar dacă sezonul sărbătorilor de iarnă a trecut…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top