Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Săgetător.

Știri

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie 2018 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii călătoresc sau se mută în străinătate ori au succes în proiecte derulate cu persoane din alte țări.

Horoscopul săptămânii 29 ianuarie -4 februarie pentru zodia Săgetător anunță o perioadă favorabilă călătoriilor în străinătate, dar și studiilor sau perfecționării profesionale.

Luna Albastră din 31 ianuarie va avea loc în zodia Leu și va activa casa Străinătății din astrograma generală a Săgetătorilor. Astfel, vor fi favorizate călătoriile nativilor în străinătate, relațiile acestora cu persoane din alte țări sau proiectele și afacerile derulate peste hotare.

Eclipsa totală de Lună, care va avea loc in aceeași zi, îi va motiva pe mulți Săgetători să ia decizii majore privind, de exemplu, mutarea definitivă în altă țară sau oficializarea unei relații cu cineva din străinătate.

În același timp, eclipsa va amplifica interesul multor nativi Săgetător pentru spiritualitate sau dezvoltare personală. Iar acest lucru va fi susținut și de intrarea planetei Mercur în Vărsător, care va avea loc tot în 31 ianuarie.

Aflat în Vărsător, Mercur va dinamiza sectorul Comunicării, călătoriilor și studiilor, al negocierii și socializării din astrograma nativilor Săgetător.

În weekend, Mercur va forma un aspect armonios cu planeta Marte, aflată, din 26 ianuarie, în zodia Săgetător. Pentru Săgetători, acesta va aduce succes în competiții sau în negocieri, noroc în călătorii și soluții la probleme juridice sau administrative.

Duminică, 4 februarie, atenția Săgetătorilor se va îndrepta spre prieteni sau colaboratori foarte apropiați. Dar există riscul ca, de la afaceri sau bani, nativii să „reactiveze” tensiuni ce păreau uitate sau chiar anulate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top