Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Berbec. Berbecii arată că pot lucra în echipă în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Berbec. Berbecii arată că pot lucra în echipă dar nu rezistă tentației de a o face pe șefii. Acasă, acaparează orice discuție.

Pentru zodia Berbec, astrele au pregătit o zi provocatoare chiar la început de săptămână.

Pe de o parte, apar oportunități profesionale, care impun călătorii sau prezența la anumite evenimente, iar pe de alta, cineva din familie are nevoie de sprijin moral și de susținere financiară.

Luni și marți, Berbecii vor face slalom printre obligațiile profesionale și cele  familiale, iar miercuri  își vor trage sufletul și vor sărbători succesul obținut.

În plan sentimental, ziua de miercuri le aduce Berbecilor singuri șansa de a întâlni o mare iubire, posibil chiar la serviciu sau într-un context legat de locul de muncă.

Pentru cei care au o relație, ziua de miercuri vine cu surprize plăcute și de răsfăț de care Berbecii se vor bucura din plin.

Joi, Berbecii vor demonstra că pot lucra  în echipă, chiar dacă nu vor rezista tentației de a o face pe șefii și de a avea ultimul cuvânt.

Acasă, Berbecii vor fi gazde primitoare, dar vor dori să îi pună la curent pe toți invitații cu toate noutățile din cariera lor sau cu rezultatele obținute de copiii lor, la școală. Ar fi bine să nu acapareze discuțiile și să îi lase și pe alții să vorbească.

Vineri, Berbecii care negociază un contract trebuie să fie atenți la toate detaliile, iar dacă primesc o ofertă de muncă, să afle cât mai multe informații despre posibilul angajator.

Berbecii care pleacă în călătorie și vor să își petreacă weekend-ul departe de casă, ar trebui să verifice rezervarea la hotel, să nu își uite actele pe undeva și să nu posteze pe rețelele de socializare informații legate de planurile lor.

Pentru cei care vor rămâne acasă în minivacanța de Rusalii, weekend-ul va veni cu invitații-surpriză ori cu oaspeți de multă vreme așteptați.

Oricum, programul se va schimba de la o oră la alta, pentru că Berbecii nu vor rata nicio ocazie de a se distra la maximum.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top