Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Gemeni. Nativii Gemeni au parte de o atenționare în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Gemeni

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Gemeni. Gemenii trebuie să nu uite că prea multe mofturi și pretenții înseamnă probleme în cuplu și la serviciu.

Pentru Gemeni, horoscopul săptămânii 29 mai-4 iunie începe cu o atenționare: prea multe mofturi și pretenții înseamnă probleme în cuplu!

Luni, 29 mai, nimic nu pare să le placă, nimeni nu le intră în voie, nimeni nu  înțelege ce vor Gemenii, de fapt.

Nici Gemenii înșiși nu prea știu ce vor și „fac din tânțar armăsar”, iar toanele lor le dau peste cap relațiile personale, dar și cele de muncă.

Marți, Gemenii vor consuma timp și energie pentru a „repara” ce au deteriorat în ziua precedentă și, într-o mare măsură, vor reuși.

Se vor împăca și cu prietenii, și cu colegii, dar tensiunile în cuplu vor rămâne și le vor da bătăi de cap până în weekend.

Miercuri, Gemenii  ar putea „să bată palma” cu un nou asociat într-o nouă afacere ori să primească o ofertă de muncă avantajoasă, pentru care li se va cere un răspuns rapid. Ar fi bine să cântărească totul, foarte bine. „Graba strică treaba!”

O zi favorabilă Gemenilor preocupați de cariera lor este și joi, 1 iunie:  Gemenii care susțin atunci un examen sau un interviu vor avea succes.

Vineri, s-ar putea ca Gemenii să fie victime ale unor bârfe care le vor afecta relația cu persoana iubită.

Din fericire, în wekend, lucrurile se vor lămuri și armonia va reveni în familie.

Duminică, planeta Marte va părăsi zodia Gemeni și se va muta în Rac, unde va rămâne până în data de 6 iulie.

Astfel, va începe o perioadă în care Gemenii vor câștiga mai mulți bani decât de obicei și își vor apăra cu mai multă hotărâre interesele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top