Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Rac. Racii au mult de lucru în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Rac. Racii au mult de lucru și găsesc soluții pentru problemele de care ar trebui să se ocupe altcineva.

Racii au o agendă încărcată încă de luni și nu doar pentru că au mult de lucru, ci și pentru că li se cer sfaturi și soluții pentru problemele de care ar trebui să se ocupe altcineva.

Marți, Racii vor fi invitați la mai multe evenimente, dar vor prefera să își petreacă timpul liber în compania prietenilor.

Miercuri, întâlnirile cu prietenii vor rămâne „pe ordinea de zi”, dar din motive mai practice: Racii vor dori să obțină sprijinul acestora pentru proiecte personale sau afaceri.

Joi, Racii vor fi încântați de atenția specială pe care le-o va acorda un coleg, un client sau o cunoștință mai veche. S-ar putea ca această „atenție specială” să ascundă sentimente profunde, pe care nativii Raci nu le-ar fi luat în calcul niciodată.

Vineri, riscul unor certuri cu șefii este ridicat, în special dacă Racilor li se cere să refacă documente sau  proiecte despre care nativii aveau convingerea că sunt perfecte.

Racii care pleacă în minivacanța de Rusalii trebuie să își păstreze calmul și  să nu se certe cu cineva în trafic.

Ziua de sâmbătă este perfectă pentru a fi petrecută în familie sau pentru a relua legătura cu rude stabilite în străinătate, iar cea de duminică, pentru a petrece câteva ore în satul/orașul natal.

Duminică, planeta Marte se va muta în  zodia Rac, unde va rămâne până în iulie. Marte le va da nativilor Rac energie, ambiție, încredere în forțele proprii și puterea de a face schimbările necesare pentru a avea succes.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top