Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Săgetător. Săgetătorii pot fi luați prin surprindere, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Săgetător. Săgetătorii pot fi luați prin surprindere de declarația de dragoste a unui colaborator mai vechi.

Horoscopul săptămânii 29mai-4 iunie începe cu un aspect tensionat care afectează zodia Săgetător.

Apasă AICI ca să citești horoscopul pentru toate zodiile!

Luni, Săgetătorii sunt irascibili și intoleranți, au senzația că le știu pe toate și încearcă să își impună punctul de vedere și acasă, și la serviciu. De aici, posibile probleme cu familia, cu colegii și mai ales cu șefii.

Marți, ajutorul neașteptat pe care îl vor primi de la colegi cu care s-au certat în trecut îi va scoate pe Săgetători dintr-o încurcătură și îi va face să își schimbe atitudinea față de aceștia.

Miercuri, Săgetătorii vor primi  dovezi de iubire de la partenerul de viață, iar Săgetătorii singuri vor fi luați prin surprindere de declarația de dragoste a unui colaborator mai vechi.

Ziua de joi, 1 iunie, va fi plină de romantism și mulți Săgetători vor dori să își petreacă minivacanța de Rusalii „în doi”, doar cu persoana iubită.

S-ar putea, însă, ca planurile lor să fie date peste cap de obligații profesionale pe care nativii Săgetător nu vor avea cum să le evite.

Din acest motiv, ziua de vineri va aduce tensiuni în cuplu, reproșuri și frustrări peste care se va trece cu destulă ușurință în weekend.

Important este ca Săgetătorii să aibă răbdare să își asculte partenerul de viață chiar și atunci când acesta are reproșuri de făcut și să îi dea dreptate atunci când e cazul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top