Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie 2017 Oana Hanganu - Scorpion. Scorpionii pot să își facă bagajele, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie 2017 Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii pot să își facă bagajele! Astrele îi susțin pe cei care vor să plece în călătorii peste mări și țări.

Luni, 29 mai, Scorpionii trebuie să se înarmeze cu răbdare. Dacă au bani de primit, aceștia le vor intra în cont cu întârziere. Dacă au aplicat pentru un job, s-ar putea să treacă  printr-o etapă suplimentară de evaluare.

Pentru ceilalți nativi, ziua e marcată de întârzieri, amânări sau de nevoia de a completa documente sau proiecte profesionale.

Spre seară, situația se îmbunătățește, iar marți va fi ziua norocoasă a nativilor Scorpion.

Marți, vor reuși să găsească soluții ingenioase la problemele cu care se confruntă și vor primi vești bune legate de bani și profesie.

Miercuri, Scorpionii pot semna un act important care se referă la relația de cuplu, la un parteneriat de afaceri sau la o colaborare profesională.

Și ziua de joi, 1 iunie, este favorabilă Scorpionilor care își doresc schimbări în carieră sau consolidarea statutului profesional.

Ziua de joi este potrivită și pentru rezolvarea unor probleme de sănătate sau pentru adoptarea de către nativi a unui regim de viață mai echilibrat.

Vineri, Scorpionii trebuie să fie foarte atenți dacă un prieten care a „dispărut din peisaj” revine în viața lor și declară că le-a simțit lipsa ori că vrea să îi ajute.

În weekend, Scorpionii vor pleca „peste hotare” sau vor primi vești interesante din străinătate.

În 4 iunie, Marte, „planeta Acțiunii”, se va muta în „casa Străinătății” din astrograma lor, unde va sta până în iulie. Scorpionii pot, așadar, să își pregătească bagajele! Astrele îi susțin pe cei care vor să plece peste mări și țări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top