Connect with us
Horoscop săptămânal 29 mai - 4 iunie Oana Hanganu - Pești. Peștii investesc în propria imagine, în această săptămână.

Știri

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie Oana Hanganu – Pești

Horoscop săptămânal 29 mai – 4 iunie Oana Hanganu – Pești. Peștii investesc în propria imagine. Din 4 iunie, începe o perioadă plină de pasiune în viața lor sentimentală.

Peștii vor începe săptămâna cu dorința clară de a nu rata nicio oportunitate profesională.

Foarte atenți la imagine, Peștii vor cheltui, luni, o sumă importantă pentru un nou look sau pentru promovarea afacerii personale.

Din păcate, s-ar putea ca această „mișcare strategică” să nu fie apreciată de partenerul/partenera de viață și, de aici, discuții tensionate în familie.

Marți, însă, succesul de care Peștii se vor bucura la serviciu va închide gura oricărui cârcotaș…

Miercuri, bugetul familiei se va mări, tot datorită nativilor Pești, care vor fi premiați la serviciu sau își vor transforma un hobby într-o sursă de venit suplimentar.

Joi, 1 iunie, Peștii care își caută un job mai bun pot primi o ofertă de muncă din străinătate sau care presupune mutarea într-o altă localitate.

Nativii ar trebui să nu se mai simtă responsabili de ” soarta omenirii” și să se concentreze mai mult pe propria viață, iar dacă oferta le surâde, să o accepte, chiar dacă nu toată familia va fi încântată.

Vineri, Peștii care cumpără obiecte de valoare, în special de pe internet, trebuie să se asigure că nu aruncă banii pe ceva defect sau de calitate îndoielnică.

În weekend, în viața amoroasă a Peștilor se petrece o schimbare importantă: Marte, „planeta Pasiunii și a Acțiunii” ajunge în „casa Iubirii” din astrograma lor.

Marte va rămâne aici până în iulie, așa că pentru  semnul de Apă al Peștilor, urmează o perioadă „de foc”…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top