Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Leu

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Leu. În săptămâna 3-9 aprilie, viaţa sentimentală a Leilor este plină de pasiune şi tentaţii.

Încă din prima zi a săptămânii, viaţa sentimentală a Leilor poate fi dată peste cap de intrarea planetei Venus, aflată în mers retrograd, în „casa a VIII-a” din astrograma nativilor, care se referă şi la intimitate şi senzualitate. Unii nativi Leu vor face o adevărată pasiune pentru o persoană întâlnită întâmplător, iar alţii vor relua o „relaţie clandestină” cu cineva care le-a mai pus, cândva, sufletul pe jar.

În cazul Leilor care au o relaţie sentimentală solidă, Venus retrograd vine cu un plus de pasiune, contribuind la consolidarea cuplului, eventual şi prin apariţia unui copil.

Toate aceste tendinţe vor fi accentuate odată cu intrarea planetei Saturn în mers retrograd, în ziua de 5 aprilie, în zodia Săgetător, acolo unde se află, de altfel, „casa Iubirii şi Copiilor” din astrograma Leilor.

Totuşi, Venus retrograd şi Saturn retrograd pot veni şi cu schimbări mai greu de „digerat” de către Lei. De exemplu, unii dintre ei pot fi nemulţumiţi de intensitatea sentimentelor partenerului de viaţă sau de modul în care sunt trataţi de persoana iubită ori de copii, iar alţii pot ajunge să se certe cu partenerul, cu copiii sau din cauza copiilor.

Nu de puţine ori, tensiunile din cuplu apar şi din cauza interesului pe care Leii îl acordă carierei, în defavoarea familiei. Planetele Marte şi Mercur sunt şi în această săptămână în zodia Taur şi îi ajută pe Lei să se bucure de succes profesional, iar nativii nu vor rata oportunităţile apărute.

Zile deosebite pentru cariera Leilor sunt 5 şi 6 aprilie, când Luna se află în zodia lor şi îi ajută să fie în centrul atenţiei şi să îşi pună în valoare talentul personal sau calităţile de leader, dar şi zilele de 7,8 şi 9 aprilie, când Luna se mută în Fecioară şi influenţează casa câştigurilor financiare din astrograma nativilor. În plus, tranzitul Lunii în semnul Fecioarei îi face pe Lei mai practici, aşa că aceştia nu vor mai atrunca banii pe orice, preferând să îi economisească ori să îi investească în proiecte pe termen lung.

Cristalul-talisman al săptămânii pentru zodia Leu : granatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top