Connect with us

Știri

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Rac

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Rac. În săptămâna 3-9 aprilie, Racii pot să înceapă o dietă şi să renunţe la„vicii” (dacă au).

Intrarea planetei Venus (acum, în mers retrograd) în zodia Peşti îi poate mobiliza pe Raci să plece, în sfârşit, într-o călătorie pe care au tot amânat-o sau să îşi reia studiile la care au fost nevoiţi, în trecut, să renunţe. Sau Racii pot obţine, în această săptămână, un job în străinătate, ori pot începe o colaborare cu o companie internaţională.
Dar nu doar Venus este de partea lor în acest sens, ci şi Soarele aflat în zodia Berbec şi în „sectorul Carierei” din astrograma nativilor Rac.

Iar acolo se află şi Uranus, „planeta marilor schimbărilor”, aşa că urmează, pentru Raci, o perioadă plină de surprize în plan profesional.

În data de 5 aprilie, va avea loc un alt eveniment care va marca viaţa profesională a nativilor: intrarea planetei Saturn în mişcare retrogradă, în zodia Săgetător, adică în „sectorul activităţii de zi cu zi, al job-ului, rutinei şi sănătăţii” din astrograma Racilor.

Acestora li se cere să dea dovadă de flexibilitate, dar şi de tenacitate, pentru că schimbările se vor produce, însă nu întotdeauna în momentul sperat sau în ritmul preferat de nativi.

Totuşi, pentru că în zilele de 5 şi 6 aprilie, care marchează începutul tranzitului retrograd al lui Saturn, Luna se va afla în zodia Leu şi în „casa Banilor” , se poate spune că schimbările provocate de Saturn încep într-un context astral favorabil şi vor fi benefice, din punct de vedere financiar, pentru nativi.

Schimbările din viaţa Racilor vor viza şi starea de sănătate a acestora, Saturn cerându-le să adopte un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată şi, dacă este cazul, să renunţe la „vicii”(fumat, abuz de alcool etc).

Sfârşitul săptămânii 3-9 aprilie va fi marcat de prezenţa Lunii în zodia Fecioarei şi în „casa Comunicării şi călătoriilor scurte” din astrograma Racilor. Astfel, agenda acestora va fi încărcată cumulte drumuri, cu multe întâlniri si evenimente la care vor lua parte alături de familie sau pe care le vor organiza acasă la ei, Racii preferând să îşi petreacă timpul împreună cu rudele apropiate.

Cristalul-talismanal săptămânii pentru zodia  Rac: cuarţul alb

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top