Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Săgetător

Horoscop săptămânal 3-9 aprilie 2017 Oana Hanganu – Săgetător. În săptămâna 3 -9 aprilie, Săgetătorii îşi schimă atitudinea faţă de partener.

În această săptămână, atenţia Săgetorilor se îndreaptă spre copiii şi persoana iubită. Soarele şi planeta Uranus influenţează, în continuare, „sectorul Iubirii şi Copiilor”, iar intrarea planetei Venus, acum în mers retrograd, în zodia Peşti, vizează „casa Familiei” din astrograma Săgetătorilor.

Tranzitul retrograd al planetei Venus poate readuce în discuţie probleme mai vechi, tensiuni mocnite sau conflicte ce păreau stinse, care afectează familia nativilor Săgetători şi îi obligă să ia atitudine, să nu mai tergiverseze şi să găsească soluţii.

Săgetătorii nu pot fugi de răspundere şi nici de responsabilităţi, mai ales după data de 5 aprilie, când planeta Saturn, considerată „Profesorul zodiacului”, îşi începe tranzitul retrograd de câteva luni, chiar în semnul natal al Săgetătorilor. Aceştia vor primi de la astre adevărate lecţii de viaţă pentru a-şi schimba, dacă este nevoie, atitudinea faţă de partener şi copii sau faţă de părinţi.

O zi în care conflictele din familie pot izbucni, chiar şi din cauza unor fleacuri, este data de 8 aprilie, când se produce un aşa-numit„careu” între planetele Venus şi Saturn. Luna va fi atunci în zodia Fecioarei şi va amplifica spiritul critic şi tendinţa Săgetătorilor de a-şi impune, cu orice risc, punctul de vedere, iar „careul” se va reface în data de 21 aprilie, afectând şi mai mult relaţia Săgetătorilor cu cei apropiaţi.

Dacă Săgetătorii reuşesc să îşi păstreze calmul şi să dea dovadă de maturitate, săptămâna le poate oferi şi ocazii favorabile pentru rezolvarea unor probleme financiare şi patrimoniale. De exemplu, în zilele de luni şi marţi, când Luna se află în zodia Rac, nativii pot începe o afacere împreună cu persoana iubită sau cu sprijinul bănesc al acesteia.

Din punct de vedere profesional, Săgetătorii sunt sprijiniţi, toată săptămâna, de Marte („planeta Acţiunii”) şi Mercur („planeta Comunicării şi a Afacerilor”) care se află în zodia Taur şi în „casa Profesiei” din astrograma nativilor.

Aceştia au nu doar idei strălucite, ci şi energie şi ambiţie, iar planurile pe care le fac sau proiectele pe care le demarează se bucură de succes.

Cristalul-talisman al săptămânii pentru zodia Săgetător: acvamarinul.

Acest site foloseste cookies.

Read More