Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Oana Hanganu: Luna Plină în Scorpion. 2 zodii au noroc la bani

Horoscop săptămânal 30 aprilie – 6 mai 2018 Oana Hanganu. Luna Plină în Scorpion marchează întreaga perioadă și aduce mare noroc financiar pentru două zodii. Află dacă te numeri printre norocoși!

Horoscopul săptămânii 30 aprilie-6 mai 2018 începe cu Luna Plină care va avea loc în zodia Scorpion, în ziua de luni, 30 aprilie. Până în noiembrie, în zodia Scorpion se află Marele Benefic Jupiter, acum retrograd. Luna Plină și Jupiter ”vor da tonul” întregii săptămâni, pentru toate zodiile, aducând oportunități pe care nativii ar trebui să nu le rateze.

Acest eveniment astrologic este important și pentru că este ultima Lună Plină cu Uranus (planeta Schimbărilor neașteptate) în Berbec (zodia care pune accent pe personalitate, acțiune, ambiție și curaj).

Află cum va fi săptămâna pentru zodia ta! Citește previziunile complete!

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA |

SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORNVARSATOR | PESTI

Berbecii au noroc în plan financiar și reale șanse de a face schimbările dorite în carieră. Mulți dintre ei se vor îndrepta, acum, spre adevărata vocație.

Taurii singuri își pot întâlni sufletul-pereche, iar cei care au o relație pleacă în călătorie împreună cu partenerul. În afaceri, e bine să nu se bazeze pe prieteni.

Gemenii vor să reia o relație bazată pe pasiune sau se lasă atrași într-o astfel de legătură. În cuplu, infidelitatea nativilor sau suspiciunea partenerului provoacă probleme.

Racii au parte de iubire, dar preferă discreția. În cuplu se lămuresc situații, se iau decizii cu impact pe termen lung sau se schimbă reguli, limite sau obiceiuri.

Leii nu reușesc uite de problemele de la serviciu sau își caută un job mai bun. Șansa le surâde în orice competiție. Chiar și în iubire își înving rivalii.

Fecioarele ratează o oportunitate profesională dacă vor, cu orice preț, să participe la un eveniment de familie. În plus, atenția acordată rudelor îl deranjează pe partener.

Balanțele încep săptămâna cu dreptul, în plan financiar și o încheie cu noroc în plan sentimental. În afaceri, negocieri și profesie, ziua de joi va fi cea mai norocoasă.

Scorpionii primesc o ofertă de colaborare-surpriză, dar persoana iubită nu este încântată de schimbările dorite de nativi în plan profesional sau nu pare impresionată de succesul acestora.

Săgetătorii au datorii de achitat, iar în weekend fac multe cheltuieli pentru a-și impresiona partenerul sau noua cucerire. În carieră sau afaceri, marile decizii mai au de așteptat.

Capricornii acționează la momentul oportun și reușesc să obțină tot ce își doresc în negocieri, iar proiectele personale au succes. În iubire, încrederea în partener se consolidează.

Văsătorii trebuie să fie atenți la bugetul personal pentru că sunt prea generoși cu prietenii. De aici izbucnesc certuri în familie. În carieră, apar șanse extraordinare.

Peștii primesc vești de la cineva de departe sau invitația de a-și petrece vacanța în străinătate. În plan profesional și financiar, șansa le surâde cu adevărat.

 

Acest articol a fost actualizat la: 2018-04-30T12:36:12+03:00 12:36

Acest site foloseste cookies.

Read More