Connect with us
Horoscop săptămânal 30 iunie – 6 iulie 2018. Una dintre zodii începe o poveste de dragoste ca în filme

Știri

Horoscop săptămânal 30 iunie – 6 iulie 2018. Una dintre zodii începe o poveste de dragoste ca în filme

Previziuni astrologice pentru perioada 30 iunie – 6 iulie 2018. Iată ce ne rezervă astrele pentru săptămâna viitoare. Una dintre zodii reușește să cunoască o persoană care îi va schimba viața pentru totdeauna.

Horoscop săptămânal 30 iunie – 6 iulie 2018

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea o săptămână în care comunicarea va fi una dezastruoasă. Se pare că una spun și alta înțeleg ceilalți, așa că va fi o adevărată provocare pentru ei să se facă înțeleși. Din acest motiv, întreaga săptămână va exista o stare permanentă de tensiune. Puțină diplomație nu strică, iar totul se va rezolva dacă se va folosi un ton calm.

La muncă, lucrurile sunt pe ultima sută de metri înainte de încheierea unui proiect important, iar acest lucruri s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Însă rezultatele vor fi unele de excepție, iar șefii vor aprecia dăruirea și munca de care ați dat dovadă.

Cei care se gândesc la o relație nouă au șanse de reușită, iar cineva le poate ieși în cale într-un moment în care nu ar părea pregătiți să facă primul pas. Însă cuvintele alese cu grijă vor fi suficiente pentru a iniția noi relații, de tot felul. Nu amânați plățile și treburile din casă.

Taur

Nativii zodiei Taur se pot confrunta cu probleme în carieră zilele următoare. Un coleg sau un șef ar putea să vă pună bețe în roate și nu ar fi rău să vă gândiți de mai multe ori ce spuneți ori ce faceți în jurul lor, pentru a evita o situație neplăcută. Și în familie cineva încearcă să vă submineze controlul, așa că aveți grijă la ceea ce spuneți, să nu se întoarcă împotriva voastră.

Planurile de călătorie ar putea fi date peste cap în această perioadă, așa că niște telefoane suplimentare nu strică. Fie că este vorba despre aeroport sau de hotel, verificați de două ori înainte să plecați, pentru a evita o amânare a călătoriei.

Se recomandă verificarea lucrurilor din jurul vostru de multe ori și poate chiar din mai multe surse, pentru că riscul de a face încurcături este foarte mare din cauza lui Chiron care intră în mișcare retrogradă pe 6 iulie.

Gemeni

Gemenii se confruntă cu niște situații care îi pun în niște ipostaze inedite. Zilele acestea trebuie să demonstreze cât de talentați sunt în anumite domenii, iar acest lucru nu le va crea probleme prea mari.

Fie că este vorba despre familie, prieteni, colegi sau necunoscuți, nativii zodiei vor veni cu idei proaspete, cu experiența lor. O schimbare în domeniul profesional ar putea avea loc tocmai datorită acestei revelații pe care o au unele persoane din jurul Gemenilor. O mărire de salariu sau o promovare așteaptă la ușă zilele acestea și numai de voi depinde dacă le primiți sau nu.

Mare atenție la ceea ce vă cer șefii, deoarece orice refuz ar putea fi interpretat greșit. Fiți diplomați și încercați să explicați motivele pentru care nu vi se pare corect un lucru, fără a face un caz din acesta. Mercur care se află în tranzit în Leu oferă tărie de caracter și multă încredere.

Rac

Întorsături de situații în perioada următoare pentru nativii zodiei Rac. Fie că intră sau ies dintr-o relație ori primesc niște bani, toate aceste întâmplări vor fi o adevărată surpriză pentru Raci. Cineva apropiat ar putea să le ofere o sumă de bani moștenire, poate chiar și o locuință, nimic nu este imposibil în această săptămână atât de atipică pentru Racii obișnuiți cu liniștea și lucrurile.

Iar această situație va continua cel puțin câteva luni, iar atmosfera va fi una cu care Racii nu sunt obișnuiți, însă trebuie să se adapteze rapid. În următoarea perioadă, aceștia vor trebuia să demonstreze mult mai des ceea ce pot și ceea ce știu. De asemenea, este perioada în care nativii vor avea ocazia să își evalueze greșelile și să explice de ce au făcut anumite alegeri.

În plan personal, Racii ar putea avea îndoieli în ceea ce privește partenerul de viață, însă o surpriză a acestuia va fi de ajuns pentru a arăta că sentimentele sunt puternice.

Leu

Relațiile cu partenerul de viață încep să scârțâie, iar din acest motiv, o ieșire în doi, o vacanță sau un concediu sunt cea mai bună soluție pentru a rezolva niște divergențe. Nu lăsați să treacă timpul sperând într-o rezolvare de la sine, deoarece este nevoie de o comunicare mai bună.

Pe plan financiar, poate apărea o mărire de salariu, așa că o atenție mărită la muncă este recomandată. Nu vă fie teamă să cereți ajutorul într-un proiect pe care îl aveți de finalizat în perioada următoare, deoarece mai mulți ochi pot descoperi mai ușor eventualele greșeli.

De asemenea, acesta este momentul pentru a face alegeri în carieră, dar și pentru reconversii, în cazul în care simțiți că nu vă găsiți locul undeva.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară trebuie să se preocupe mai mult săptămâna aceasta stării de sănătate. Sedentarismul și munca de la birou le pot da de furcă nativilor zodiei care trebuie să facă schimbări radicale. Din păcate, modificările nu le mulțumesc pe Fecioare, care trebuie să învețe să se adapteze și să accepte mai ușor ce se întâmplă în jurul lor.

Excesele trebuie să fie evitate, deoarece vor avea un efect neplăcut pentru Fecioare. În relația cu partenerul de viață, o comunicare mai bună și mai multă înțelegere sunt esențiale. Sunt importante înțelegerea și discuțiile fără perdea, pentru a afla chiar și cele mai mici defecte pe care celălalt crede că le aveți. Pentru că sunteți perfecționist din fire, doriți să aflați aceste lucruri pentru a le ajusta acolo unde este nevoie. Cât despre locul de muncă, evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii ori cu colegii, deoarece se pot încheia în defavoarea voastră.

Aveți grijă pe ce dați banii, pentru că o sumă care vine ușor se poate duce la fel de ușor, prin urmare trebuie să cântăriți foarte bine cum cheltuiți banii.

Balanță

În această săptămână, relațiile cu familia și cu prietenii par o adevărată aventură pentru nativii zodiei Balanță. Li se pare că sunt cumva neînțeleși și că nu reușesc să se exprime așa cum ar trebui.

Alți nativi reușesc să fenteze tăvălugul acesta de sentimente și să cunoască o persoană care le va da lumea peste cap. Experți în arta diplomației și a seducției, nativii zodiei visează la o iubire ca în filme, iar dacă persoana cunoscută are potențialul necesar, se poate concretiza acest vis. Se vor da peste cap pentru a-și pune pe tavă toate atuurile. Cu toate acestea, aveți grijă să nu exagerați, pentru că ați putea să puneți pe fugă acea persoană.

Nu este deloc o perioadă bună pentru divergențe, așa că nu vă implicați în așa ceva, pentru a nu ieși „șifonat”. Din prea mult zel, anumite discuții ar putea să vă facă să regretați ceea ce spuneți ori auziți.

Scorpion

Oboseala din ultima perioadă își spune cuvântul, așa că reticența de a vă întâlni cu cineva sau de a merge undeva este scuzabilă. Însă persoanele din jurul vostru nu știu acest lucru și s-ar putea să vă considere o persoană neserioasă. Starea de spirit își spune cuvântul și în ceea ce privește serviciul, unde trebuie să fiți și mai atent pentru a nu face greșeli majore.

Cei care dau examene zilele acestea se vor confrunta cu reticențe și cu piedici, mai ales atunci când vine vorba de a vă manifesta oral. Ar fi bine să evitați să dați explicații.

Cât despre deciziile luate în perioada următoare, acestea ar putea fi regretate peste câteva luni, așa că evaluați de fiecare dată cu multă atenție tot ceea ce hotărâți.

Săgetător

Zilele acestea vă prind făcând calcule legate de bani, de economii și de lucrurile pe care intenționați să le cumpărați în perioada următoare.

Niște vești neașteptate le pot da viața peste cap nativilor zodiei Săgetător. Fie că află că cineva va aduce pe lume un copil sau că cineva se căsătorește, cu siguranță că nu este o veste la care se așteptau și va dura puțin să o digere.

Săgetătorii se simt pregătiți să înceapă o nouă viață și au dat uitării tot ce îi lega de trecut. Iar cu inima curată și cu mult entuziasm nu pot da greș, deoarece persoana potrivită așteaptă să fie găsită și abordată. Sau poate chiar acea persoană îi va scoate din starea de amorțite.

Este o perioadă de cunoaștere de sine și de meditație excelentă. Nativii pot afla multe lucruri despre ei și astfel pot face mai ușor alegerile pe viitor.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au ajuns la capătul răbdării și abia așteaptă să vadă o finalitate în ceea ce privește un proiect sau chiar o relație. Primesc o veste la mijlocul săptămânii care este definitorie pentru starea lor de spirit. Fie că este o mărire de salariu ori o veste din partea partenerului de viață, va fi o veste extrem de importantă.

Capricornii trebuie să își țină în frâu nevoia de a contrazice ori de a le atrage atenția celorlalți că nu fac ceva așa cum și-ar dori. Aceste cuvinte ar putea să îi rănească pe cei din jur, așa că puțină prudență în a evita critica nu strică.

Chiron în mișcarea retrogradă îi face pe nativi să își facă noi strategii și noi planuri în tot ceea ce fac, personal și profesional. De aceste planuri depinde starea relației cu persoana iubită și posibilitatea unei promovări.

Horoscop săptămânal 30 iunie – 6 iulie 2018. Vărsătorii trebuie să fie mai atenți zilele acestea

Nativii zodiei vor noi provocări și le caută permanent în jurul lor, chiar dacă oboseala și stresul își spun cuvântul în fiecare zi. Această stare îi va pune pe gânduri pe nativii care nu sunt obișnuiți cu o astfel de situație.

Mare grijă la felul în care gestionează această situație, pentru că Marte i-ar putea face să își iasă din fire și să strice lucrurile aparent liniștite.

Vărsătorii își fac planuri despre cum să câștige mai mulți bani și se gândesc la afaceri și la proiecte de afaceri care se pot concretiza într-un timp scurt.

Pești

Zilele acestea nativii zodiei Pești se bazează mai mult ca oricând pe instinctul lor. De multe ori reușesc să îi cunoască pe cei din jurul lor așa cum sunt, cu adevărat. Din această cauză ar putea rata un loc de muncă sau chiar și o relație care are mare potențial.

De asemenea, nativii zodiei vor cere lămuriri celor din jurul lor, pentru că unele lucruri nu sunt așa cum și-ar dori. Trebuie să știe mai multe lucruri înainte de a lua o decizie finală și de a ieși din impasul în care se află.

Nativii zodiei au un chef de muncă intens, iar acest lucru va fi observat și de către șefi care vor fi impresionați de ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top