Connect with us
Horoscop săptămânal 30 octombrie - 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Balanță

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Balanță. Balanțele primesc o ofertă avantajoasă, dar aceasta rămâne, deocamdată, la nivel de discuții și negocieri.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Balanță anunță „dinamism”  și pasiune în viața sentimentală și noroc în plan financiar, dar și posibile schimbări în viața profesională.

Schimbările în profesie sunt favorizate de astre chiar din prima zi a săptămânii, în special pentru Balanțele care lucrează sau sunt interesate de un job în domenii artistice, în sectorul neguvernamental sau în cele legate de medicină și terapii.

Ziua de marți, 31 octombrie, le poate aduce Balanțelor o mărire de salariu sau o ofertă avantajoasă de muncă, dar care va rămâne, deocamdată, la nivel de discuții și negocieri.

Miercuri, 1 noiembrie, Balanțele îi vor surprinde pe cei din jur cu atitudinea lor „bătăioasă” și disponibilitatea redusă de a dialoga sau negocia, dar în cursul zilei de joi, 2 noiembrie, o astfel de atitudine le poate ajuta să câștige o competiție sau să își consolideze autoritatea.

Vineri, 3 noiembrie, Balanțele care se vor baza pe sprijinul financiar al partenerului sau pe orice fel de finanțare pentru proiecte personale vor fi dezamăgite. Banii nu vor veni deloc sau vor veni cu întârziere.

Dar sâmbătă, 4 noiembrie, norocul le va surâde și vor primi bani, cadouri, recompense ori vești bune legate de credite sau burse pe care le-au solicitat în trecut și la care abia acum primesc răspuns oficial.

Săptămâna se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător în seara zilei de 5 noiembrie.

Mercur va rămâne în Săgetător până la data de 11 ianuarie 2018 și va dinamiza casa Comunicării, călătoriilor și afacerilor din astrograma generală a Balanțelor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top