Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Berbec– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Berbec

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Berbec. Berbecii au noroc la bani, dar în cuplu trebuie să renunțe la orgoliu și la dorința de a deține controlul.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Berbec pune accentul pe câștigurile nativilor din munca proprie.

Oportunitățile nu vor lipsi, dar nu toate se vor ridica a nivelul așteptărilor sau multe dintre ele se vor putea concretiza abia spre sfârșitul lui noiembrie.

Berbecii pot primi oferte interesante chiar luni, 30 octombrie, dar ar fi bine ca, înainte de a lua o decizie, să afle cât mai multe despre posibilul angajator, pentru a nu avea surprize mai târziu.

Ziua de marți, 31 octombrie, va fi dificilă pentru Berbecii care trebuie să negocieze un contract sau să susțină un examen, dar le poate aduce vești bune legate de veniturile partenerului de viață.

Ziua de 1 noiembrie le va aduce noroc Berbecilor care vor renunța la orgoliu și la convingerea că sunt singurii care au dreptate, evitând, astfel, certurile la serviciu și acasă.

Nici zilele de joi și vineri nu vor fi prea liniștite, în special pentru relațiile aflate la început, dacă nativii Berbec vor încerca să dețină controlul și vor cere prea multe dovezi de iubire.

În relațiile cu vechime s-ar putea impune o discuție lămuritoare, care nu va rezolva mare lucru dacă Berbecii nu vor face efortul de a asculta și opiniile partenerului.

Sfârșitul săptămânii va fi, însă, plin de noroc. Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur și în sectorul financiar din astrograma Berbecilor, iar aceștia vor primi bani sau vor găsi noi surse de venit.

Duminică, 5 noiembrie, Mercur va intra în zodia Săgetător, unde va rămâne până la data de 11 ianuarie 2018.

Mercur va amplifica interesul Berbecilor pentru călătorii și studii sau îi va ajuta să găsească soluții la probleme juridice sau administrative.

Până duminică, Berbecii se vor bucura de ajutorul planetei Mercur, aflată în zodia Scorpion, alături de Soare și Jupiter. Vor fi sprijiniți să aibă succes, iar cei care au nevoie de bani pentru proiecte personale, vor găsi finanțatori generoși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top