Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Pești – Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Capricorn

Capricornii au nevoie de ajutorul colegilor pentru a nu acumula restanțe la serviciu. În iubire, le merge din plin.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Capricorn anunță împliniri în plan sentimental și, pentru unii nativi, vești extraordinare legate de copii.

Săptămâna începe în forță pentru nativii Capriconi care vor avea, chiar de luni, multe drumuri de făcut, multe telefoane de dat și multe lucruri de rezolvat.

Important este să nu piardă din vedere detaliile și să își gestioneze cu grijă timpul și resursele.

Agenda lor va fi încărcată și în cursul zilei de marți, 31 octombrie, când vor avea mare nevoie de ajutorul unor prieteni pentru rezolvarea problemelor personale și de înțelegerea colegilor pentru a nu acumula restanțe la serviciu.

Miercuri, 1 noiembrie, obligațiile de serviciu îi vor obliga pe Capricorni să „rateze” un eveniment de familie, spre dezamăgirea rudelor care contau pe prezența lor.

Atmosfera în familie va rămâne încordată și în cursul zilei de 2 noiembrie, când Capricornii ar trebui să dea dovadă de tact și să nu „pună gaz pe foc”.

Vineri, 3 noiembrie, persoana iubită va acapara atenția și energia nativilor care vor găsi cuvintele potrivite pentru a obține iertare și pentru a reface armonia în cuplu.

Weekend-ul se anunță, astfel, a fi plin de afecțiune, mai ales că și Luna Plină din data de 4 noiembrie va patrona casa Iubirii din astrograma Capriconilor.

Și, cum casa Iubirii se referă și la copii, Luna Plină din 4 noiembrie poate veni cu vești extraordinare pentru Capricornii care își doresc să se devină părinți.

Săptămâna se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în seara zilei de 5 noiembrie. Mercur în Săgetător îi va ajuta pe Capricorni să reia legătura cu foști prieteni sau colegi, să afle detalii importante despre cei din jur sau să plece, în sfârșit, în călătorii pe care au fost nevoiți să le tot amâne.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top