Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Scorpion– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Scorpion. Scorpionii își analizează relațiile și se retrag din cele în care nu sunt fericiți. Mulți dintre ei au parte de o nouă iubire.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Scorpion anunță schimbări în cuplu sau în parteneriatele profesionale, dar și risc de dezamăgiri în plan sentimental.

Dezamăgirile în iubire îi vizează în special pe nativii Scorpion care își fac planuri înainte de vreme și care „se aruncă” în relații plini de speranță, dar fără să aibă răbdare să afle mai multe despre persoana iubită.

Astfel de dezamăgiri pot să apară luni, 30 octombrie, dar mai ales marți.  Atunci Scorpionii pot afla detalii importante despre persoana iubită. Sau aceasta face afirmații surprinzătoare și „își dă arama pe față”.

Miercuri, 1 noiembrie, atenția Scorpionilor se va îndrepta spre sănătatea proprie, iar joi, 2 noiembrie, spre carieră. Joi, Scorpionii pot primi o ofertă-surpriză privind o colaborare trebuie să înceapă cât mai rapid.

Proiectele demarate sau contractele semnate în ziua de vineri, 3 noiembrie,  vor fi încununate de succes, dar le vor cere nativilor multă muncă și ambiție.

Sâmbătă, 4 noiembrie, fi Lună Plină în zodia Taur și în casa Parteneriatelor din astrograma Scorpionilor.

Momentul de Lună Plină va fi unul de evaluare a relațiilor și mulți nativi Scorpion se vor retrage din anumite parteneriate pentru a se implica în alte colaborări sau în alte relații de iubire.

Și mulți Scorpioni vor renunța la o căsnicie în care nu erau fericiți pentru a primi în viața lor o nouă iubire.

Săptămâna se încheie cu intrarea planetei Mercur în zodia Săgetător, în ziua de 5 noiembrie.

Planeta Afacerilor și a Comunicării, Mercur, va rămâne în Săgetător până în ianuarie 2018 și va amplifica norocul financiar al Scorpionilor pentru că va „ocupa” casa Banilor din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top