Connect with us
Horoscop săptămânal 26 martie – 1 aprilie 2018 Taur– Oana Hanganu

Știri

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Taur

Horoscop săptămânal 30 octombrie – 5 noiembrie 2017 Oana Hanganu – Taur. Taurii sunt vedetele săptămânii. Luna Plină în zodia lor le sporește forța interioară și farmecul personal.

Horoscopul săptămânii 30 octombrie-5 noiembrie pentru zodia Taur anunță mari schimbări în plan personal și decizii  cu impact pe termen lung, momentul culminant al perioadei fiind Luna Plină din data de 4 noiembrie.

Luna Plină din 4 noiembrie avea loc în zodia Taur și îi va aduce pe nativi în centrul atenției, sporindu-le ambiția și determinarea, dar și farmecul personal.

Până atunci, săptămâna nu va fi lipsită de provocări, dar Taurii vor reuși să le depășească. Venus, planeta care îi patronează, se va afla în Balanță, zodia Parteneriatelor, punând accent pe armonie și echilibru în relații.

Luni, 30 octombrie, Taurii se vor face remarcați într-un context profesional în care își vor face noi prieteni, iar mulți dintre aceștia îi vor ajuta, ulterior, în carieră.

Marți, 31 octombrie, un prieten le poate propune o asociere. Analizând detaliile, s-ar putea ca Taurii să descopere că tot greul ar urma să cadă pe umerii lor.

Ziua de 1 noiembrie va fi mai potrivită pentru relaxare și mulți Tauri vor fi tentați să amâne întâlnirile importante sau să își ia o zi liberă.

Joi, 2 noiembrie, Taurii care au de primit bani trebuie să aibă răbdare pentru că sumele pe care se bazează vor intra în cont cu întârziere.

Vineri, 2 noiembrie, va fi o zi norocoasă: Taurii pot fi promovați la actualul loc de muncă sau își pot găsi un job mai bun.  

Sâmbătă, 4 noiembrie, va fi Lună Plină în zodia Taur, iar acest eveniment astrologic îi va motiva pe nativi să ia decizii ferme privind viața lor personală și relațiile cu ceilalți.

Mulți Tauri vor „tăia” legăturile cu persoanele care i-au dezamăgit sau vor renunța la colaborări în care nu sunt apreciați cu adevărat, iar alții vor alege un alt stil de viață, mai sănătos.

Duminică, 5 noiembrie, planeta Mercur va intra în Săgetător, unde va rămâne până la 11 ianuarie 2018.

Pentru Tauri, va începe o perioadă excelentă din punct de vedere financiar, dar cu  responsabilități suplimentare și stress pe măsură.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top