Connect with us
Horoscop săptămânal 29 ianuarie - 4 februarie 2018 Scorpion - Oana Hanganu. Previziunile astrologului pentru cei din zodia Scorpion.

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Scorpion- Oana Hanganu. Scorpionii au parte de schimbări la locul de muncă: un nou sediu, un nou program de lucru sau un nou șef.

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Scorpion anunță  schimbări majore în viața profesională

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, intră în zodia Rac și în casa Străinătății din astrograma Scorpionilor, unde va rămâne până în 26 august.

Aceștia își pot întâlni sufletul pereche peste mări și țări sau pot pleca într-o călătorie în străinătate, împreună cu partenerul/partenera de viață.

Marți, 1 august, Luna va intra în Săgetător, unde se află, deja, Saturn. Luna îi va ajuta pe Scorpioni să primească bani, dar Saturn le va cere să nu îi arunce pe fleacuri.

Miercuri, 2 august, Scorpionii pot obține o mărire de salariu, pot încheia un contract avantajos sau pot obține, printr-un demers juridic, recunoașterea unor drepturi patrimoniale.

Joi, 3 august, planeta Uranus își începe tranzitul retrograd în zodia Berbec și în casa Profesiei din astrograma Scorpionilor.

Uranus retrograd le poate aduce Scorpionilor un nou loc de muncă sau schimbări majore la actualul job (de exemplu: se mută sediul companiei, se schimbă programul de lucru etc).

Dacă astfel de schimbări se întâmplă vineri, 4 august, ele vor fi favorabile pentru Scorpioni, cel puțin din punct de vedere financiar. Atunci, Luna din casa Banilor va fi în armonie cu Uranus aflat în casa Profesiei.

Sâmbătă, 5 august, Scorpionii pot pleca într-o scurtă călătorie pentru a-și vizita un vechi prieten.

Duminică, 6 august,  vor prefera se relaxeze acasă ori să iasă în oraș cu familia. Sau vor vorbi ore în șir la telefon cu rudele pe care nu le-au mai întâlnit de multă vreme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top