Connect with us
Horoscop Minerva 7 - 13 octombrie VĂRSĂTOR - Organizează-ți ambițiile

Știri

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii primesc multe invitații, dar trebuie să fie selectivi. Contează mult persoanele în compania cărora se afișează!

Horoscopul săptămânii 31 iulie-6 august pentru zodia Vărsător anunță vești bune legate de profesie și multe călătorii.

Luni, 31 iulie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Rac și în casa Profesiei și Sănătății din astrograma Vărsătorilor, unde va rămâne până la 26 august.

Venus în Rac îi va ajuta pe Vărsători să fie simpatizați, apreciați și ajutați la locul de muncă și chiar să se îndrăgostească de un coleg sau de un partener de afaceri.

Venus în Rac îi ajută, până la sfârșitul lui august, și pe Vărsătorii care își caută un loc de muncă.

Marți, 1 august, Luna va intra în sectorul Prietenilor din astrograma acestora, unde va rămâne până vineri dimineața. Aici se află și Saturn, acum, retrograd.

În aceste zile, Vărsătorii vor primi multe invitații de la prieteni, dar Saturn le cere să fie atenți când aleg persoanele cu care ‘se afișează”.

Miercuri, 2 august, este o zi perfectă pentru distracție, dar și pentru implicarea Vărsătorilor în proiectele artistice sau sportive ale copiilor.

Joi, 3 august, planeta Uranus își va începe tranzitul retrograd în zodia Berbec, mobilizându-i pe Vărsători să plece în călătorii amânate până acum sau să reia legătura cu persoane pe care nu le-au mai văzut de mult timp.

Vineri, 4 august,  după o săptămână destul de agitată, Vărsătorii nu vor fi în formă și vor sta cu ochii pe ceas, abia așteptând sfârșitul programului de muncă.

Sâmbătă, 5 august, Vărsătorii trebuie să își păstreze calmul pentru că există riscul unor certuri cu o persoană care îi contactează din străinătate sau care reprezintă o instituție oficială.

Duminică, 6 august, Luna se va muta în zodia lor, ‘pregătind terenul” pentru Luna Plină din data de 9 august.

Influențați de Luna, aflată în zodia lor, dar și de planeta Venus, aflată în Rac, Vărsătorii pot lua, în acest weekend, decizii care să le schimbe, în bine, stilul de viață și starea de sănătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top