Connect with us
Horoscop săptămânal 11-17 decembrie 2017 Oana Hanganu - Balanță

Știri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele au ocazia de a se integra într-un nou grup profesional. Cele singure, se îndrăgostesc la prima vedere.

Horoscopul săptămânii 4-10 septembrie este dominat planetele Venus și Jupiter.

CITESTE AICI HOROSCOPUL SI PENTRU CELELALTE ZODII!

Venus este planeta care le patronează pe Balanțe, iar Jupiter, Marele Benefic din astrologie, se află, încă, în zodia lor.

Ziua de luni, 4 septembrie, le va aduce Balanțelor noroc în iubire, iar cea de marți, ocazia de a se integra într-un nou grup profesional sau de a discuta și lămuri o veche dispută cu un prieten.

Marți, 5 septembrie, Marte va ajunge în casa Trecutului, iar Mercur va reveni la mersul direct în casa Prietenilor din astrograma Balanțelor.

Miercuri, 6 septembrie, va fi Lună Plină în zodia Pești și în sectorul Profesiei din astrograma Balanțelor, care își pot găsi un job mai bun sau o colaborare care să le suplimenteze veniturile.

Joi, 7 septembrie, Luna va ajunge în zodia Berbec, sporind șansele Balanțelor singure de a-și întâlni perechea.

Asta se poate întâmpla chiar vineri, 8 septembrie, când armonia dintre Lună și Uranus pot aduce în viața Balanțelor o persoană deosebită, de care acestea se vor îndrăgosti.

Ziua de sâmbătă, 9 septembrie, este potrivită pentru distracție în compania prietenilor, dar și pentru socializarea pe internet.

Duminică, 10 septembrie, Mercur va intra în casa Trecutului din astrograma Balanțelor, iar ziua va fi potrivită pentru amintiri, odihnă și visare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top